Ricardo de la „Puterea dragostei”, criză de nervi: „Dacă ți-am zis că nu vreau găinării din astea...”

Ricardo s-a supărat extrem de tare în această seară. Ce i-a spus iubitei sale, Raluca.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Ricardo a avut o criză de nervi în această seară, din cauza iubitei sale, Raluca. Pentru că aceasta l-ar fi tachinat pe Jador, acesta a ajuns la capătul răbdării.

După ce s-a aflat că Jador a sărutat-o pe Roxana la întâlnirea în oraș, acesta a devenit un pericol pentru fetele care au cuplu, iar Jado a decis să stea cât mai departe de toată lumea.


„Nu mai vreau să stau lângă nicio fată”
, a spus Jador supărat, după ce ieri a fost acuzat că a sărutat-o pe Roxana.

Nu ți-e rușine să pupi toate fetele? Te mai miri că nu vrea să stea nicio fată cu tine?”, i-a transmis Simona lui Jador.

Ricardo, supărat pentru că Raluca l-a tachinat pe Jador

După ce a aflat că Raluca l-a tachinat pe Jador, Ricardo a luat foc și a avut o criză nervoasă.

Citeste si: Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit! Prima imagine de la fericitul eveniment! Ce ținută a ales bruneta pentru ziua cea mare

Citeste si: Abandonată de copii, o bătrână a ajuns la mila vecinilor și a autorităților: „În 20 de ani de vechime la Ambulanţă nu am mai văzut un asemenea caz!” Cum a fost găsită femeia

Citeste si: Bogdan de la „Puterea dragostei”, tranșant după sărutul Roxanei cu Jador: „Prefer să mă retrag”

Cum a reacționat Jador

Am vorbit un lucru. Bianca l-a înțeles, tu nu l-ai înțeles. Ce ai vrut tu să faci? Dacă a înțeles fata aia. Ce ai vrut tu să faci? Nu ai cu cine? Dacă ți-am zis că nu vreau găinării din astea de doi lei... Ia-te de mână cu nebunul ăla și duceți-vă în larg în mare. Ia-l pe ăsta, oamenii nebuni cu oamenii nebuni, oamenii sănătoși cu oamenii sănătoși!”, a spus Ricoardo extrem de nervos.

„Dar Jador nu a făcut nimic”, l-a apărat Bianca.

Eu nu știu de ce s-au certat. Eu am stat cu toate fetele la masă, am vorbit, nu știu ce am făcut. Chiar nu am făcut nimic, nici din partea Ralucăi nu am simțit nimic”, s-a apărat și Jador, neștiind despre ce este vorba.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: