Ricardo de la Puterea Dragostei trage un semnal de alarmă după bătaia Ștefaniei. Mesaj cutremurător transmis de fostul concurent: ”Să ajungi să-ți tunzi iubita...”

Ricardo, iubitul Deei, fostul concurent de la Puterea Dragostei, semnal de alarmă după ce colega lui de breasla a fost agresată!

Ricardo de la Puterea Dragostei
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Ștefania de la Puterea Dragostei a fost supusă la orori greu de imaginat, chiar de fostul ei iubit, Adelin, pe care l-a cunoscut pe timpul perioadei în care se afla în Istanbul, în casa dragostei. Cei doi au format un cuplu la acea vreme, dar au fost descalificați, după ce au încălcat una dintre cele mai importante reguli.

ulterior, aceștia au ieșit din competiție și și-au continuat relația în România. Relația lor a durat aproximativ nouă luni, în care Ștefania spune că se gândea la faptul că Adelin este bărbatul vieții ei. Fosta concurentă nu știa prin ce avea să treacă. Ștefania, fosta concurentă a primului sezon Puterea Dragostei, a fost supusă la momente cumplite de către Adelin. Chiar prietena ei cea mai bună, Marinela Mavrodin, a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între cei doi și cum Ștefania a ajuns să fie snopită în bătaie, tunsă cu forfecuța de unghii, doar din cauza unei crize de gelozie.

" Ștefania nu a făcut nimic public. Ea nu a spus nimic, nu a mers la emisiuni TV. Au trecut 10 luni de atunci, dacă voia să facă public putea. Nu vreau să mai existe speculații că a mers acolo să-și facă reclamă. Ea s-a dus la această emisiune pentru a începe o nouă viață, afară i-a fost teamă să-și facă pe cineva. S-a gândit să meargă la această emisiune pentru că există camere și este filmat non-stop și ar putea să observe un comportament vulgar.

Am vazut o barfa conform careia Stefania si-a luat bătaie din cauza lui Jador. Nu, anulez. Stefania a iesit cu Jador, dar nu mai era de 3 luni cu respectivul. Eu cunosc foarte bine situația și va spun că nu este adevărat. Ștefania nu l-a înșelat niciodată pe acest băiat, însă ea a fost înșelată. Mi-aș dori extrem de mult să vă povestesc un prim episod din această relație, extrem de dur.
Însă nu știu dacă ea ar fi de acord să povestesc. Ea nu a povestit niciodată. O să vă spun doar atât, ea a fost înșelată. E ceva foarte grav ce s-a întâmplat”
, a declarat Mary de la Puterea dragostei.

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, mesaj acid pentru Adelin, după ce s-a aflat că a snopit-o în bătaie pe Ștefania: „Să-i spună mulțumesc!”

Citeste si: Live Video Puterea Dragostei- Ediția de luni, 19 octombrie. Vezi emisiunea online!

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Ricardo de la Puterea Dragostei
Ricardo de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Ricardo de la Puterea Dragostei trage un semnal de alarmă

Ricardo, fost concurent la Puterea Dragostei, și iubitul Deei, face afirmații uluitoare referitoare la bătaia și calvarul la care a fost supusă Ștefania, fosta lui colegă de breaslă. Tânărul spune că este inadmisibil ca o femeie să treacă prin aceste clipe cumplite.

Mai devreme am văzut și eu situația, ce i s-a întâmplat fostei colege, Ștefania, o cunosc și eu personal. Și pe nenorocitul ăla îl cunosc personal. Trebuie tras un semnal de alarmă, adică nu trebuie lăsat așa. Oamenii care fac chestii din astea, trebuie să plătească la un nivel de o sută de ori mai mare, decât ce-au făcut ei. Am mai auzit cazuri, a mai bătut-o pe una, i-a mai dat o palmă...așa e la noi. Nu-i normal. Dar să ajungi să-ți tunzi iubita, deja e prea mult”, a spus Ricardo, fost concurent la Puterea Dragostei.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste! Noi dezvăluiri despre iubitul ei: „Nu îl ascund!”

Mary de la Puterea Dragostei, mesaj acid pentru Adelin, după ce s-a aflat că a snopit-o în bătaie pe Ștefania: „Să-i spună mulțumesc!”

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de luni, 19 octombrie. Vezi emisiunea online!

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Ea îi va lua locul lui Iohannis! Bombă la alegerile prezidențiale din 2024? Oricine o deranjează va avea de furcă

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies