Ricardo şi Adrian de la Puterea Dragostei s-au contrat şi s-au jignit! Schimbul incredibil de replici

Ricardo şi Adrian de la Puterea Dragostei s-au contrat şi în emisiunea de astăzi de la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Ricardo nu a suportat să îl vadă pe Adrian pe televizorul din casa băieţilor de la Puterea Dragostei, aşa că a luat decizia de a acoperi ecranul cu prosoape de hârtie. Ricardo s-a asigurat că nu îl mai vede pe Adrian pe ecran, dar a vrut să îl atace verbal! Adrian nu a răbdat nici el şi l-a înjurat!

Adrian vorbea cu Andreea şi spunea că Ralucăi îi este frică de Ricardo, tocmai de aceea nu riposta atunci când el înjura şi vorbea urât. "Îi este frică de el! E agresiv!", zicea Adrian Iancu.

fara descriere

Ricardo şi Adrian, schimb de replici de la distanţă

"Vreau să te aud vorbind fără să-ţi văd faţa! Nu vreau să-ţi văd faţa, băi! Care e faza cu violenţa, cu toate chestiile? Care e problema ta! Raluca nu te plăcea, nu simţea nimic pentru tine! Fraiere! Dacă ai fost un fraier?", a reacţionat Ricardo.

Citeste si: O nouă idilă la "Puterea Dragostei"?! "Lui Mary chiar îi place de Bogdan"

Citeste si: Scandal uriaș la "Puterea Dragostei"! Adrian s-a certat cu toată lumea! Prima țintă a fost Simina. Cine a scăpat de atacurile lui

Citeste si: Scandal uriaș între Viorica de la Clejani și Andrei Duban! Actorul a făcut mișto de Margherita, iar mama ei a reacționat: „De la un prost, la ce să mă aștept?”

Adrian: Am dat înaintea ta în acelaşi loc! Îţi arăt mesajele?

Ricardo: Fraiere! Tu ai fost un 0!

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate