Scandal uriaș între Viorica de la Clejani și Andrei Duban! Actorul a făcut mișto de Margherita, iar mama ei a reacționat: „De la un prost, la ce să mă aștept?”

Andrei Duban a făcut mișto de Mrgherita, iar Viorica de la Clejani a sărit imediat în apărarea fiicei sale.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Viorica de la Clejani este o mamă extrem de protectoare. Atunci când cineva îi vorbește de rău pe copiii ei, artista reacționează dur și spune cuvinte grele. Așa a fost și atunci când Codin Maticiuc a spus despre Margherita că este mai urâtă din cauza operațiilor.

Citeste si: Scandal în showbiz! Codin Maticiuc a făcut-o praf pe Margherita: „E mai urâtă decât la început!” Viorica din Clejani a reacţionat imediat

Citeste si: Scandalul dintre Codin Maticiuc şi Viorica de la Clejani continuă după ce el a făcut-o praf pe Margherita! „Bă, prost şi arogant eşti!”

Citeste si: Scandalul dintre Codin Maticiuc şi Margherita de la Clejani continuă! Replica dură a ”craiului de Dorobanţi” pentru fata Clejanilor

fara descriere

De data aceasta, un alt bărbat celebru de la noi a fost luat la rost de Viorica. Andrei Duban a publicat o imagine cu Margherita în care dădea de înțeles că operațiile estetice pe care ea le are nu sunt foarte reușite.

„Din câte ştiu, partenera lui este mai operată decât multe şi sunt atâtea doamne şi domnişoare atât de operate şi cred că ar trebui să le explicaţi telespectatorilor şi oamenilor de rând ce înseamnă cuvântul operaţie. Pentru că să foloseşti cuvântul operaţii estetice… păi este ţara plină de buzate. Nu este una din showbiz-ul românesc să nu fie bălmăcită de acid hialuronic, cu bun simţ, să spunem aşa. Altele au obraji de la mama natură, altele îşi fac în loc de obraji, cum am mai explicat. În loc de obrăjori zici că au fese. Da uite că o să mă operez şi eu, când o să trebuiască. Îmi pare rău dacă a gândit aşa. Dacă el, om deştept, om de televiziune, om de show crede asta, păi de la un prost la ce să mă mai aştept?! Să pună mâna el să-şi facă nişte operaţii estetice pentru că arată şi el ca şi Codin Maticiuc, un fel de Purceluş de Guineea. Cam grăsuţă, că-i ca mine, eu purceluşă, el purceluş”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate