Rita Mureșan, despre îngerii care ne ajută să trecem peste pandemie! Mesajele pe care le-a primit

Creatoarea de modă Rita Mureșan este poate una dintre cele mai cunoscute specialiste de la noi în ”terapia cu îngeri”.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Rita Muresan
Rita Muresan e specialist in terapia cu ingeri

Sunt câțiva ani buni de când viața Ritei Mureșan s-a schimbat, aceasta devenind practician în ”terapia cu îngeri” și ajutându-i pe oameni să-și depășească anumite temeri, probleme de sănătate sau sentimentale.


In articol:

Și totuși, Rita Mureșan a fost în timpul pandemiei mai puțin activă. De altfel, ea le-a și transmis la un moment dat urmăritorilor săi de pe pagina de socializare că și-a dorit să petreacă mai mult timp alături de fetele sale, Rebeca și Gloria, care locuiesc în străinătate și care s-au întors acasă în perioada pandemiei.

Rita Muresan si fetele
Rita Muresan, alaturi de cele dou fete ale ei[Sursa foto: Facebook]

Dar, zilele trecute, Rita Mureșan a vorbit, într-un interviu pentru Cristi Brancu de pe canalul său de Youtube, despre arhanghelii și îngerii care ne ocrotesc în această perioadă.

Citeste si: Bomba mortală din supermarket. Toți românii cumpără acest produs ieftin - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

”Știam că Arhanghelul Uriel este cel care guvernează acest an și am spus că el vine pentru noi cu niște lecții de învățat. Dar, cum el este protector în cazul calamităților naturale, mă gândeam că poate vine un cutremur puternic. Acest an era marcat cu niște lucruri, eu am crezut că poate e vorba despre un cutremur mare, dar până la urmă tot cutremurați suntem. Nu am primit nici un mesaj până acum pentru anul viitor, e și un pic cam devreme. Prin noiembrie, decembrie, în Postul Crăciunului probabil mi se va spune cine (n.red ce arhanghel)  guvernează anul viitor, pentru că așa ne vom da seama ce ne așteaptă. Eu sper să vină Chamuel (n.red. îngerul iubirii) că nu a mai venit de mult, să ne îndrăgostim de viață, să vină cu multă iubire”, a spus Rita Mureșan.

Rita Muresan ingeri
Rita Muresan asteapta mesaje de la ingeri pentru anul viitor[Sursa foto: Facebook]

Rita Mureșan transmite de fiecare dată celor care vor să o asculte că îngerii sunt totdeauna lângă noi, ne ghidează, dar nu au voie să intervină, să schimbe ceva decât dacă le-o cerem noi. Ei trimit mereu mesaje, însă e important să nu treci pe lângă ele, să te obișnuiești să le observi.

”Eu, în fiecare zi aprind candela și mă rog pentru toți românii, oriunde s-ar afla, să fim protejați. Dar, dacă avem de trecut printr-o situație, vom trece. Dacă e să treci prin asta (n.red infectarea cu COVID), poți cu mască să te duci până la colț și să te întorci acasă bolnav. Important e să nu ajungem într-o fază gravă”, a mai spus Rita Mureșan, care a precizat că îngerul care vindecă este Arhanghelul Rafael, iar la el trebuie să ne rugăm pentru vindecare. (Vezi si ce a simtit Rita Muresan langa sicriul lui Răzvan Ciobanu)

Cum poți trece peste momentele grele rugându-te la îngeri

Rita Mureșan spune că postul, rugăciunea și lumânările ne pot ajuta să trecem peste fricile și îngrijorările din această perioadă. ”Nu trebuie neapărat să mergi la biserică să te rogi. Poți să aprinzi o lumânare într-un colț din casa ta. De aceea, au fost creați îngerii, arhanghelii să ne ajute. E de ajuns să crezi și să te rogi”, a precizat Rita Mureșan. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiica Ritei Mureşan a devenit om de ştiinţă! Frumoasa Rebeca termină facultatea în SUA şi va fi primită într-o societate de cercetători!

Mama lui Răzvan Ciobanu, rugăminte cu lacrimi în ochi către Rita Mureșan!

Dana Budeanu revine cu un circ de zile mari: vedetele super celebre pe care le acuza de prostitutie. Printre ele si Andreea Esca

Rita Mureșan, distrusă după ce a aflat că Zina Dumitrescu a murit: „Multumesc pentru sprijinul dat la inceputul carierei”

Rita Muresan a plans in direct la Teo Show! "Nu pot sa imi opresc lacrimile. Si nici nu vreau sa le opresc"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies