Rivalul lui Nelson, umilit în plină stradă de șmecherii din Țăndărei! Strugurel Irlandezu', pus în genunchi, pălmuit și filmat

Strugurel Irandezu’, dușmanul de moarte a lui Nelson Mondialu’, a fost umilit în Marea Britanie de rromii din Țăndărei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Strufgurel Irlandezu
Strugurel Irlandezu a fost la un pas s-o încaseze

Strugurel Irandezu’ a fost pălmuit și pus în genunchi de un personaj din Țănădărei cunsocut sub numele de Rafael. Strugurel este dușmanul de moarte a lui nelson Mondialu, pe care l-a amenințat că-l omoară și îi batjocurește familia. Nelson a depus o plângere împotriva lui Strugurel, iar acesta este căutat de autorități pentru a fi adus în fața judecătorilor.

Strugurel Irlandezu a crezut că e invitat la o cafea


In articol:

Umilința încasată de Strugurel s-a petrecut în urmă cu doi ani și a fost transmisă live de Rafael pe contul lui de socializare. Inițial, cei doi s-au întâlnit în Irlanda la invitația bărbatului din Țăndărei, care l-a invitat la o cafea pe celebrul Youtuber. Doar că la fața locului, Rafael a apărut cu 5-6 prieteni. Motivul real al întâlnirii era că Strugurel ”vorbise prost despre țiganii din Țănădrei” iar aceștia au vrut să-i predea o lecție.

Strufgurel Irlandezu
Strugurel Irlandezu a fost la un pas s-o încaseze

În mijlocul întâlnirii, când Strugurel se aștepta mai puțin, Rafael l-a provocat la o bătaie: ”Strugurel, hai afară s-o dăm parte în parte”, i-a zis bărbatul. Rivalul lui Nelson a înghețat pentru o secundă și a încercat să dea o replică pe măsură. El i-a spus ”amicului” său că n-a venit să se bată și că oricum este în inferioritate, pentru că este singur. ”Mă, dar ție ți-e frică de mine?”, l-a întrebat Rafael. ”Nu mi-e frică”, i-a răspuns Strugurel. În secunda următoare, Rafael i-a aruncat lui Strugurel o palmă grea, peste masă: ”Păi de ce nu ți-e frică, mă?”

strugurel in genunchi
Strugurel a fost pus să stea în genunchi

Citeste si: Gata! Vestea așteptată de milioane de români a venit de la Guvern: Regulile pentru Crăciun - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Următoarea scenă a fost filmată în fața localului, acolo unde Strugurel a fost avertizat că a greșit în fața celor din Țăndărei și că are două variante: ori ”își ia bătaie”, ori își cere scuze în genunchi. Strugurel a preferat a doua variantă, a îngenuncheat și a promis că n-o să se mai întâmple.

Citeste si: Primele imagini cu Nelson Mondialu la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de hoți VIDEO

Citeste si: Nelson Mondialu, la un pas să fie violat de tâlharii care l-au snopit în bătaie. „Tot ce au făcut a fost indecent. Au vrut să-mi spargă...” VIDEO

Citeste si: Nelson Mondialu, la un pas să fie violat de tâlharii care l-au snopit în bătaie. „Tot ce au făcut a fost indecent. Au vrut să-mi spargă...” VIDEO

Strugurel se laudă peste tot că a avut o aventură cu soția lui Nelson

nelson Mondialu

Strugurel Irlandezu este din Cluj Napoca și chiar a fost vecin cu Nelson. Cei doi s-au certat cu câțiva ani în urmă, după ce Strugurel a pretins că Nelson are să-i înapoieze 2.500 euro. Pentru că nu a primit banii, Strugurel a trecut la amenințări cu moartea și a început să se laude că a avut o aventură cu Liana, soția lui Nelson, doar ca să-l înjosească pe tatăl lui Livian. Mondialu’ l-a dat în judecată pentru amenințări, însă poliția nu a putut să-l găsească și să-l aducă în fața instanței. Procesul este pe rolul Judecătoriei Cluj Napoca, de mai bine de doi ani.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

Cea mai bună veste! Un medicament foarte cunoscut ar putea trata coronavirusul. Ce au descoperit cercetătorii

Nu mai mânca aceste fructe și legume iarna. Reprezintă un pericol pentru sănătate! Avertismentul specialiștilor

Nelson Mondialu și-a luat o bătaie soră cu moartea. „Mi-a dat cu piciorul în gură. Mi-a rupt dinții” VIDEO

VIDEO! Strugurel "Irlandezu" îl face praf pe Nelson Mondialu! Ce a putut declara despre el cunoscutul interlop: "Urmeazi tu după omul..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies