Road to Vegas continuă: încă 6 români vor juca pentru 888.888 USD în Las Vegas

Campania Road to Vegas a înregistrat un succes fulminant în primele 6 sesiuni cu turnee online și show-uri TV în urma cărora s-au câștigat premii consistente, dar mai ales pachete de vis pentru Las Vegas, cu transport, cazare și tichete de joc la turneul $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em în cadrul World Series of Poker

Distribuie pe:

Autor: M.B.

poker

Organizatorii - 888poker și PokerFest România - au decis astfel să prelungească această campanie cu încă 6 sesiuni, pe același mecanism: turneu online de calificare în finala TV, apoi show-ul în sine unde este decis câte un mare câștigător.

"Road to Vegas s-a dovedit o campanie de succes, ne-a depășit chiar așteptările atât în ceea ce privește interesul în turneele de joc online pe 888poker, cât și referitor la audiența TV a show-ului de pe B1 TV. Ne-am bucurat să stârnim interesul românilor pentru poker la rang de spectacol și am ridicat miza: încă 6 șanse pentru Las Vegas. Ca și până acum, show-urile de la TV vor fi condimentate de prezența unor persoane publice îndrăgite de români. Spre exemplu, după ce l-am avut alături de noi pe Flick Domnul Rimă, acum va fi rândul lui Mihai Morar să trăiască o experiență autentică de poker în fața telespectatorilor, alături de cei mai buni jucători online calificați în turneu", subliniază organizatorii, precizează în acest context și numele altor vedete invitate în viitoarele finale televizate de poker din zilele de joi - 23 și 30 ianuarie, 6, 13, 20 și 27 februarie: Silvia Popescu, Otniela, Oana Radu, Anda Adam, Amma și Roxana Nemeș.

Pentru a participa la un turneu online, orice român dornic trebuie să aibă cont pe 888poker și să achiziționeze un tichet de 10 USD care îi permite înscrierea în competiție. Turneul online este săptămânal, iar la final cei mai buni jucători (primii 6 clasați) împart 5000 USD premiu garantat, dar au și privilegiul de a juca în finala televizată. În joia imediat următoare, la B1 TV, cei 6 joacă alături de o vedetă aleasă de către organizatori. Această vedetă este pusă de fapt într-o postură inedită, pentru că cel mai probabil va fi mai puțin experimentată în poker în comparație cu cei șase jucători care au trecut printr-un turneu de calificare. Rezultatul: divertisment de calitate pentru privitori, o experiență aparte pentru participanți.

poker

În total astfel, prin mecanismul mai sus prezentat 12 români vor avea șansa de a merge gratuit în Las Vegas și de a juca la $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em, în cadrul World Series of Poker 2020, unde premiul garantat al turneului este de nu mai puțin de 888.888 de dolari! De-a lungul timpului, mai mulți români au reușit performanțe foarte bune, chiar spectaculoase la turnee de poker internaționale, inclusiv în Las Vegas, deci surprize plăcute pot apărea desigur. Organizatorii își propun să popularizeze jocul de poker în România, iar expunerea la TV îl aduce spre audiențe foarte mari, către un public generalist care află despre oportunitățile pe care le poate aduce acum mediul online în materie de divertisment și, de ce nu, în materie de câștiguri.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate