Robi din ”Las Fierbinți” a învins poliția la tribunal! Polițistul din serial este originar din Republica Moldova

Leonid Doni, actor în serialul ”Las Fierbinți” care îl interpretează pe polițistul Robi, a reușit performanța de a învinge în instanță poliția.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Leonid Doni, polițistul din ”Las Fierbinți”, este un actor originar din Republica Moldova. Leonid a aterizat în București la 14 ani, împreună cu familia, devenind elev al Colegiului Național Dinu Lipatti, apoi student al Facultății de Teatru. Înainte să devină cunoscut pentru rolul său din ”Las Fierbinți”, Leonid Doni a avut o apariție în scurt-metrajul „Bucureşti-Wien, 8-15” (2000).

Citeste si: Firicel din Las Fierbinți a dat lovitura. WOWbiz a dezvăluit secretul de milioane al lui Cuzin Toma

Citeste si: Iasmina, românca măritată cu un multimilionar din America, show total în mijlocul scandalului rasial din SUA

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Alături de o mare parte din colegii din ”Las Fierbinți”, Leonid a mai apărut într-o altă producție de doar zece episoade, care se numea ”Vine poliţia”, așa cum nota presa de specialitate. 

fara descriere

Anul trecut, în vară, Leonid Doni a repurtat și un altfel de succes, de această dată în instanță, acolo unde a reușit să obțină anularea unei amenzi rutiere primită anul trecut. Astfel, Judecătoria Sectorului 2 București a decis în iulie anularea plângerii contravenționale pe care ”Robi” o primise de la Brigada de Poliție Rutieră a Municipiului București la începutul lui 2019. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate