Rocsana Marcu, reactie in cazul "samsarului" de masini! Ce i s-a intamplat vedetei dupa ce a parcurs cateva sute de kilometri cu masina cea "noua"

Rocsana Marcu reactioneaza dupa ce WOWbiz.ro a publicat sentinta procesului pe fond dintre ea si un barbat de la care a achizitionat un autoturism.

Autor: D.C.

WOWbiz.ro a publicat, zilele trecute, un articol in care se relata faptul ca Rocsana Marcu a pierdut procesul cu un bucurestean care i-a vandut o masina. Ulterior achizitiei, vedeta a acuzat ca autoturismul avea kilometrajul dat peste cap, in sensul ca se intervenise din punct de vedere tehnic asupra vehiculului in asa fel incat sa indice un numar de kilometri mai mic decat avea in realitate.

Rocsana Marcu nu a fost multumita de decizia judecatorilor din prima instanta, asa ca a atacat hotararea acestora cu apel.

Dupa aparitia materialului de presa, Rocsana Marcu a dorit sa faca anumite precizari, sub forma unui „drept la replica” pe site-ul WOWbiz.ro, prin intermediul casei de avocatura care o reprezinta.

Articolul original il puteti citi aici!

„Va supunem atentiei faptul ca aceasta sentinta la care dvs faceti referire in articolul „Rocsana Marcu – si cu banii luati si cu kilometrajul dat peste cap, la propriu! Vedeta a pierdut procesul cu samsarul care i-a vandut masina” nu este definitiva, motiv pentru care a fost atacata cu apel. Prin urmare informatiile publicate sunt de natura sa induca publicul in eroare.

Va aducem la cunostinta faptul ca prin exercitarea caii de atac a apelului partea in cauza solicita unei instante superioare reformarea hotararii pronuntate de instanta de fond. Asadar, sentinta pronuntata va fi supusa unei reanalizari de catre un alt complet de judecata.

De asemenea, va invederam faptul ca solutionarea cauzei de catre o instanta superioara ofera garantii pentru pronuntarea unei solutii corespunzatoare. Un alt aspect necesar luat in considerare vizeaza faptul ca solutia ce va fi pronuntata in calea de atac este pronuntata de un complet de doi judecatori cu mai multa experienta profesionala, de regula, si atent selectati, astfel ca, apelul trebuie sa reprezinte un remediu pentru corectarea greselilor de judecata.

Totodata facem referire si ne oprim putin atentia asupra faptului ca toate considerentele avute in vedere de catre instanta de judecata pe fond nu au avut la baza considerente pe de o parte reale iar pe de alta parte aspecte care trebuiau si puteau face obiectul interpretarii si aplicarii principiilor generale de drept, lucru care nu s-a intamplat in prezenta speta.

Din punct de vedere logic, daca facem dovada faptului ca, la momentul achizitionarii autoturismul

inregistra un numar de kilometri iar dupa un rulaj de cateva sute de kilometri acest kilometraj scade, in mod evident este vorba despre o fractura in procesul firesc al logicii.

Toate acestea trebuie coroborate si cu concluziile Raportului de expertiza tehnica de specialitate care au evidentiat faptul ca s-a intervenit asupra kilometrajului autoturisumului care a facut obiectul analizei instarntei de judecata.

Totodata si istoricul persoanei de la care am achizitionat autoturismul face diferenta in ceea ce priveste sustinerea cererii noatre de chemare in judecata. Avem de-a face cu o persoana care a procedat la vanzarea unui autoturism inmatriculat pe numele unei persoane fara a detine mandatul in baza caruia s-a procedat in acest sens, aspect pe care instanta de judecata a inteles sa-l ignore cu desavarsire, desi verificarea calitatii celui care a procedat la vanzarea autoturismului era primordiala si avea intaietate in fata oricaror altor aspecte deduse analizei mai ales ca instanta de judecata a fost investita si cu verificarea legalitatii acestor aspecte, lucru care bineinteles nu s-a intamplat in cauza ce a format obiectul dosarului aflat pe rolul Judecatoriei Sectorului 4”.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Gigel Frone o desfiinteaza pe Rocsana Marcu! "Seamana cu papusa Chucky!" Solistul spune ca vedeta si-a batut joc de el intr-o emisiune! EXCLUSIV!

Rocsana Marcu a aratat cam mult pe o scena din Roma! A purtat un body prea mulat si...

Rocsana Marcu, marturisiri emotionante din viata sa personala! A vrut sa avorteze cand a ramas insarcinata cu prima fetita, dar a avut un vis care a facut-o sa se razgandeasca

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

VINE IARNA în România! O vreme cumplită lovește întreaga țară. Alertă meteo ANM

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies