Rodica Popescu Bitănescu, prima declarație după vestea morții Tamarei Buciuceanu: "O pierdere enormă!"

Primele declarații despre moartea Tamarei Buciuceanu

Distribuie pe:

Autor: R.L.

rodica popescu bitanescu


In articol:

Rodica Popescu Bitănescu a făcut primele declarații după ce s-a aflat că Tamara Buciuceanu a murit astăzi.

Colege de breaslă, Rodica Popescu Bitănescu și Tamara Buciuceanu se cunoșteau foarte bine. Cu emoție în glas, actrița a făcut declarații despre decesul celei care a interpretat-o pe profesoara Isoscel în Liceenii.

Rodica Popescu Bitănescu, prima declarație după vestea morții Tamarei Buciuceanu: "O pierdere enormă!"

„A fost şi este un unicat. O actriţă mai mare decât ea să facă personaje, divertisment. Ea a mers toate spectacolele pe grotesc, fără să aibă pic de vulgaritate. Este o pierdere enormă pentru teatrul românesc. Am văzut-o în ultimul spectacol când împlinise 85 de ani, atunci a fost ultimul spectacol. De 5 ani nu a mai urcat pe scenă, a simţit că nu mai poate să fie în forţă, că nu mai poate să ţină minte bine textele. Este o treabă grea pentru un actor să nu mai apară pe scenă, iar ea s-a controlat şi nu a mai apărut. Toată admiraţia mea pentru ea. O duceam mereu cu maşina şi mereu simţea nevoia să îmi dea un cadou, un borcan cu cireşe, se simţea şi cu toate colegele era la fel. Îi plăcea sa facă cadouri. O foarte bună parteneră, dar foarte drastică. Era foarte pretenţioasă şi dacă vreți era şi orgolioasă. Iubea şi respecta publicul, de aceea toate generaţiile vor fi cu ea şi va trăi cu şi prin noi. Nu va muri niciodată. Dumnezeu să o odihnească acolo unde este, pentru că este un drum greu. Cred că este foarte greu pasul ăsta şi întotdeauna o să mă gândesc cu mare admiraţie la Tamara Buciuceanu Botez”, a declarat Rodica Popescu Bitănescu la TV.

Citeste si: Cine a fost soțul Tamarei Buciuceanu! Actrița a fost văduvă 23 de ani! Marele regret al vieții sale

Citeste si: A murit Tamara Buciuceanu

Tamara Buciuceanu a murit astăzi, la 90 de ani, la Spitalul Elias din Capitală. Actrița se afla în spital de la începutul lunii octombrie. Tamara Buciuceanu fusese internată din cauza unor probleme cardiace, iar starea sa se agravase în ultimele zile.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate