Românca de 45 de ani care strânge zeci de mii de oameni pe live, în timp ce-și arată sânii, primește mesaje halucinante! Cum au ”revizuit-o” internauții

Mirela - 45 de ani și zeci de mii de privitori! Femeia își arată sânii pe net și e taxată pentru fiecare gest în parte.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  O româncă în vârstă de 45 de ani a devenit senzație pe internet, după ce a început să facă aproape zilnic live-uri pe Facebook, în timp ce fumează, ascultă manele, își arată sânii și se înjură cu oamenii în comentarii!

  Mirela ”Dracu’ pe uscat” are două tabere care o „susțin”. Prima este formată din persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă cu bruneta, însă, ceilalți, sunt cei care îi trimit cele mai multe mesaje negative.

  Citeste si: O româncă de 45 de ani se dezbracă în direct privită de zeci de mii de oameni! Mirela ”Dracu’ pe uscat” are sâni uriași și e noua regină a site-urilor de socializare

  ”Măi femeie dar chiar nu te uiți la vârsta asta să te comporți așa, nu ai și tu rude de care să îți fie rușine”, ”Vezi ca ai niște păr între țâțe”, ”Bărbatul meu dacă te-ar vedea nu i se scoală la cum arăți!”, ”Mă scuzați stimată doamnă, dar am impresia că stă cineva în fundul gol pe pieptul dumneavoastră”, ”De aia merg toate perfect în România...ca e plină țara de valoroși, umflați de pită cu untură și figuri de Miami!”, sunt doar o parte din mesajele internauților.

  fara descriere

  Dar, stai! Asta nu e tot: Mirela ”Dracu pe uscat” a devenit ”recomandată” pe paginile de socializare. Ba mai mult, există o pagină pe Facebook unde oamenii notează ”review-uri” despre ea, taberele fiind împărțite și aici. Chiar dacă a fost ”recomandată” de 11 persoane, lucrul acesta n-o influențează cu nimic, căci face alte zeci de mii de vizualizări prin live-urile ei.

  Citeste si: Yin Yuguo, studentul chinez din Bacău îndrăgostit de Eminescu și România, a murit! Tânărul de 16 ani a avut parte de o moarte cruntă! E teribil ce a pățit

  Cine e Mirela alias ”Dracu pe uscat„

  Conform huff.ro, numele ei real este Mirela Eleonora Oprea, este născută în Constanța acum 45 de ani și locuiește de 23 de ani în Spania. E căsătorită de 26 de ani, are 3 copii și un nepot. Este casnică și își dedică timpul familiei dar și activităților pe rețelele de socializare unde este deja super-star!

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate