Românii vor intra în carantină din 20 februarie! Anunț de ultima oră

Pandemia de coronavirus face ravagii în țara noastră! Românii vor intra în carantină din 20 februarie.

Românii vor intra în carantină din 20 februarie! Anunț de ultima oră
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Pandemia de COVID-19 face ravagii în țara noastră! Românii vor intra în carantină din 20 februarie. Care este zona afectată și ce măsuri se vor lua în perioada următoare?! 

Carantină în România

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât prelungirea, cu încă 14 zile, restricțiilor, în tot județul Argeș, începând cu data de 20.02.2021. 

Citeste si: Coronavirus România! Peste 2.000 de cazuri de infectari cu virusul COVID-19

Astfel, în perioada următoare, vor exista restricții la nivelul resutarantelor și al cafenelelor. Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului. De asemenea, spațiile vor fi deschise doar în intervalul orar 6.00 – 23.00. Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 6.00 – 23.00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: S-au închis granițele! Țara în care șoferii români de TIR sunt blocați. Sfaturile MAE

Activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, este permisă și ea în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului. Totodată, se permit și activităţile în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în toate localităţile din judeţul Argeş.

Românii vor intra în carantină din 20 februarie! Anunț de ultima oră
Românii vor intra în carantină din 20 februarie! Anunț de ultima oră [Sursa foto: PixaBay]

Coronavirus România

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.721

cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.  

În intervalul 19.02.2021 (10:00) – 20.02.2021 (10:00) au fost raportate 57 de decese (32 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Maramureș, Mehedinți, Olt, Sibiu, Suceava, Tulcea, Vâlcea, Vaslui și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 2 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 8 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 14 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 23 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 9 decese la categoria de peste 80 de ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

S-au închis granițele! Țara în care șoferii români de TIR sunt blocați. Sfaturile MAE

Brașovul reintră în SCENARIUL ROȘU, după ce incidența îmbonăvirilor de COVID-19 a crescut alarmant!

Marcel, un șofer român de TIR, a murit într-un accident rutier tragic în străinătate. Familia se luptă pentru a-l aduce acasă

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Majorarea pensiilor, o uriaşă minciună?! Ministrul Muncii a fost pus la zid. A recunoscut adevărul crunt

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secretă. Rockerul satanist îndrăgostit de Ceaușescu, ucis de un incendiator

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies