Romanița Iovan își vinde bijuteriile, colecția de eșarfe și câteva genți! Vedeta licitației este un inel de peste 20.000 de euro

Romanița Iovan este considerată una dintre cele mai bogate femei de la noi din țară. Fostul manechin a decis să-și vândă la licitație o parte din bijuterii, genți, dar și mai multe eșarfe.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Romanița Iovan a decis să-și scoată la licitație mai multe obiecte din garderoba ei, printre acestea afându-se mai multe bijuterii, genți și eșarfe de firmă. Obiectele din colecția Romaniței Iovan sunt parte a unei licitații ample de bijuterii organizate de o celebră firmă specializată în licitații.

În cadrul licitației sunt numeroase bijuterii cu diamante, piatra prețioasă preferată de Romanița Iovan. Cea mai scumpă bijuterie din respectiva galerie este un inel din platină ornat cu diamante și smarald columbian, o piesă de colecție evaluată la 20.000-25.000 de euro.

Citeste si: Romaniţa Iovan a dat lovitura în afaceri, niciodată nu i-a mers atât de bine! Vezi câţi bani a câştigat creatoarea de modă! EXCLUSIV

Citeste si: Romaniţa Iovan arată fabulos la vârsta de 54 de ani. Rochia pe care a purtat-o la o petrecere a impresionat-o până şi pe Iulia Albu! "Stilul nu este pentru toţi" FOTO!

Citeste si: Decizie bizară a judecătorilor după ce Romaniţa a anunţat finalul luptei pentru averea lui Adrian Iovan! Dosarul va fi rejudecat EXCLUSIV

fara descriere

Romanița Iovan vinde la licitație obiecte din colecția ei! O eșarfă costă minimum 100 de euro

Licitate sunt multe eșarfe de firmă, toate aparținând Romaniței Iovan, care a mărturisit că are o adevărată colecție acasă. Prețul unei eșarfe pleacă de la 100 de euro. “Vara, moda este foarte permisivă. Iar dintre accesoriile acestui sezon, must have-ul este eșarfa, purtată pe cap, la mână sau la geantă, ea este polivalentă, ne putem juca cu culori tari, culori pastel sau cu o singură culoare. Atunci când vii cu un accesoriu, eșarfă sau bijuterie, deja schimbi outfit-ul”, spune Romanița Iovan în prezentarea privind licitația care va avea loc pe 11 iulie.

fara descriere

Creatoarea de modă, fostă manechin, vinde și câteva bijuterii deosebite, printre acestea o brățară Cartier Trinity din aur, evaluată la 3.000 – 4.000 de euro, dar și un inel din aceeași colecție, al cărui preț este între 500 și 800 de euro. Din aceeași colecție, Cartier Trinity, Romanița Iovan își vinde și o geantă al cărui preț este estimat între 600 și 900 de euro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate