Rona Hartner a făcut prima ședință de chimioterapie: „Mă trec toate căldurile...”

Rona Hartner a vorbit despre prima ședință de chimioterapie. Cum se simte vedeta acum.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Rona Hartner își ține prietenii virtuali la curent în legătură cu evoluția stării sale de sănătate. După ce a fost diagnosticată cu cancer, vedeta a început chimioterapia.

Aceasta a scris pe pagina sa de Facebook despre prima ședință care a reușit să o obosească extrem de mult.

Rona își pune speranța în ședințele de chimioterapie, precum și în rugăciunile pe care le spune zilnic.

Citeste si: Iohannis, exploziv! A dat de pământ cu PSD. Care e dorința social-democraților - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Încă un actor din serialul Dallas a murit! La vârsta de 83 de ani, marele actor Ken Kercheval s-a stins din viață

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri incredibile din căsnicia ei! "Marius este gelos" Vezi ce îi interzice tânărul soţiei lui!

Citeste si: Surpriză, ce a făcut ispita Andi în momentul în care și-a văzut fosta iubită în Thailanda! S-a afișat cu altă femeie și a arătat totul

„Sunt la prima şedinţă de chimioterapie şi voiam să vă arăt cum arăt. Toate astea le-am halit de azi de dimineaţă. Am şansa să fie cu o echipă foarte bună. Sunt cam obosită după prima şedinţă, dar beau apă, sucuri naturale ca să rezist cât de cât. Am avut rozariul cu mine toată ziua şi m-am închinat. Am mâncat de la 9 dimineaţa. Mă trec toate căldurile, sunt tare febrilă. Nu am voie să bag mâna în apă rece, nici să mă ating de ceva rece", a spus Rona Hartner pe Facebook.

 

 

Rona Hartner: ”Mi-a zis că vrea să-mi dea această prevenţie pentru a nu apărea nicio metastază în următorii cinci ani”

Rona Hartner a fost întotdeauna o persoană foarte optimistă. De data aceasta, Rona a mărturisit că, fiind Vinerea Mare la catolici, se roagă. Ba mai mult decât atât, cu zâmbetul pe buze și bucurie în glas, Rona Hartner a mai menționat faptul că e pe drumul cel bun, așa cum spune și doctorul ei.

„Dragii mei, vă ţin în continuare la curent cu starea mea. Voiam să vă spun că încep efectiv citostaticele pe 24. Nu se poate mai devreme, dar mă bucur că m-am încadrat în cele două luni după operaţie. Eu fusesem operată pe 25 februarie şi nu trebuia să depăşesc 25 aprilie ca să încep citostaticele. Sunt foarte, foarte, foarte încrezătoare pentru că doctorul meu mi-a zis să nu-mi fac niciun fel de spaime inutile pentru că îmi vor da toate medicamentele bune ca să nu mă simt prea rău.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prin ce dramă a trecut Mirela Vaida: „Atunci când pierzi o sarcină…”

Se măresc salariile românilor de la 1 ianuarie 2021? Este lovitura momentului în Parlament

George Burcea, lovitură devastatoare pentru Andreea Bălan! Este cea mai mare umilință de până acum. Dezvăluri din intimitatea relației

Rona Hartner: ”Mi-a zis că vrea să-mi dea această prevenţie pentru a nu apărea nicio metastază în următorii cinci ani”

Rona Hartner, mărturisiri emoționante despre lupta cu cancerul și a doua intervenție chirurgicală: „Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies