“ROventura”, pe drumuri de munte! #Sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

“ROventura” ne invită mâine, de la ora 15:00, să urmărim o nouă ediție fascinantă, purtându-ne, de data aceasta, prin pitorescul lanț al Bucegilor. Andreea Străvoiu și George Mihai, gazdele “ROventura”, își vor purta telespectatorii prin fascinantul Brașov, mai exact, la Zărnești.

Orașul de la poalele Munților Piatra Craiului oferă o panoramă de poveste celor care ajung în vacanțe, în culoarul Rucăr – Bran, sau prin împrejurimi. Prăpăstiile Zărneştiului, Munții Piatra Craiului, Crucea Eroilor, și întreg drumul către Sanctuarul urșilor oferă privitorului imagini spectaculoase.

fara descriere

Telespectatorii vor putea admira, prin intermediul “ROventura”, Sanctuarul Urșilor din Zărnești, care este recunoscut drept unul dintre cele mai bine amenajate areale protejate din lume, locul unde își duc viața peste 100 de urși. Fiecare ursuleţ ajuns în Sanctuar are povestea lui, care impresionează, și fiecare dintre aceștia se bucura acum de îngrijire și libertate. 

Citeste si: Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, premiat la Gala “Financial Intelligence - Hall of Fame”, pentru Performanta in managementul media

 

fara descriere

O plimbare cu ATV-ul, pe Cheile Zărneştiului, și o “escaladă” pe Peretele Marinelor trezește curiozitatea drumeților “ROventura”, George și Andreea.  În plus, plaiuri pitorești, blânde, îmbie la popas iar oamenii locului, mereu bucuroși de oaspeți, ne fac să ne simțim ca acasă. O incursiune prin misteriorul Castel Bran oferă o atmosferă regală fiecărui oaspete.

Nu ratați o nouă ediție “ROventură”, cu Andreea Străvoiu și George Mihai, mâine, de la ora 15:00, la Kanal D. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate