Roxana a bătut-o pe Simina? Totul s-ar fi întâmplat la coafor? Cine spune acest lucru? Indiciu: a fost concurent în casă Puterea dragostei

None a vorbit despre o altercație fizică între Roxana și Simina la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

În urmă cu două săptămâni, Roxana a fost protagonista unui scandal uriaș în casa Puterea dragostei. La vremea respectivă, tânăra a fost lovită și scuipată de fostul iubit, Andy, după o altercație avuta pe holuri , la scurt timp de la  filmări.

În premieră pentru WOWbiz.ro, câteva zile mai târziu, bărbatul avea să dezvăluie și motivul care a dus la astfel de violențe."De când am revenit în show, nu am mai avut trai cu ea. Nu mă lasă deloc în pace, pe unde mă prindea mă jignea și mă făcea papițoi. Nu suporta să mă vadă lângă vreo fată că făcea crize. Totul a culminat când m-a înjurat de mamă. Atunci, am ajuns la o limită și am reacționat. Regret că am lovit-o atunci, fiindcă mie nu îm stă în fire să fac astfel de gesturi, dar ea chiar m-a adus în stare să îi dau acel picior", a spus Andy, într-un live exclusiv pe Wowbiz.ro.

Citeste si: Ilie Năstase este făcut praf de Adrian Alexandrov: ”Nopțile pierdute prin Nuba cu fetițe de 18-20 de ani, l-au făcut să își piardă mințile!”

Citeste si: Doliu în lumea cinematografică! O actriță de 21 de ani a fost sfârtecată pe șinele de metrou

Citeste si: Primele imagini cu Iuliana Doroftei de la întoarcerea din Sri Lanka. A fost prinsă în mijlocul tragediei

fara descriere

Roxana s-a bătut cu Simina la Puterea dragostei? ”Situația te aduce la limită”

Gestul lui Andy a fost explicat și de None, prietenul sau bun. "Nu este genul să facă așa ceva. Va spun sincer, i-am cunoscut familia, și pe  mama și pe tatăl lui, sunt persoane deosebite, educate. Însă, acolo, situația te aduce la limită. Se tot vorbește de violentă lui Andy, dar se uită că Roxana s-a bătut cu Simina? Sau mai bine zis Roxana a bătut-o la coafor! Simina ne-a zis tot atunci. Așa este Roxana, o fire mai vulcanică și se vede, nu mai trebuie să spun eu. Recunosc, nu este frumos ce a făcut Andy, și știe și el acest lucru, și regretă, însă, uneori, acolo, chiar îți este greu să te stăpânești", a povestit None, într-un live exclusiv, pe Wowbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate