Discuții aprinse la Puterea Dragostei! Totul a pornit de la voturile din gală! ”Mai lasă teatrul ăsta”

Între Bogdan Mocanu, Roxana, a existat un ușor conflict în emisiunea Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Totul ar fi pornit din cauza voturilor între concurenții din Casa Puterea Dragostei.

  Bogdan Mocanu: ”Când l-am votat pe Bobicioiu, nu era nimeni care se ruga de mine <băi, vă rog eu, vreau să ies>. Eu niciodată nu i-aș fi votat pe unul din ei, oricât de mult rău mi-ar fi făcut Raluca și Ricardo. Și Roxana știe asta”.

  Bianca: ”Mocanu, mai lasă teatrul ăsta, că ne-am săturat, să știi”

  Citeste si: Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, supărat că a fost cuplat de toată lumea cu Deea! ”Nu vreau să fiu cu ea” EXCLUSIV

  Citeste si: ”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț dezvăluie secretele băieților de la Puterea Dragostei! Cine va câștiga VIDEO EXCLUSIV

  Citeste si: Raffa și Bogdan Mocanu, la un pas de bătaie din cauza Roxanei! Andreea Mantea a fost nevoită să intervină: „Chiar vă bateți joc de mine?”

  fara descriere

  Bogdan Mocanu: ”Nu e teatru Bianca, că s-ar putea să-mi dau drumul la gură. N-am aruncat cu o piatră în tine și tu ești tare în gură. Ia vezi tu! Stai cuminte”

  Simina: ”Dar voi nu aveați un cuplu în gală”

  ”Hai, Simina, fii serioasă, Roxana a zis că facem semi-cuplu. Eu nu te-aș vota pe tine și pe Alex”, a continuat Bogdan Mocanu.

  Un alt scandal monstru a avut loc la Puterea Dragostei

  După ce Adrian a fost eliminat săptămâna trecută, Larisa primește o nouă lovitură. De această dată, Deea este cea care scoate la iveală niște lucruri neașteptate despre concurentă. În ediția de azi, Deea este pusă pe ceartă cu Jador și cu Larisa, pe care o acuză că a s-a folosit de Adrian pentru a intra în casa „Puterea dragostei”. De câteva zile, aceasta crede că Larisa și-a schimbat comportamentul și că, de fapt, este extrem de fericită pentru că nu mai este lângă ea Adrian. De altfel, chiar Larisa a recunoscut că zilele trecute a râs așa cum nu a mai făcut-o de când se află în Casă. 

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate