Roxana a dispărut de acasă acum mai bine de 48 de ore! Fata de 13 ani a fost dată în urmărire națională

Roxana Mioara Barsony are doar 13 ani și a dispărut de acasă. Toată familia este disperată, iar polițiștii au dat-o în urmărire națională.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Roxana Mioara Barsony, o copilă de doar 13 ani din județul Alba, a dispărut de acasă. Fata nu a mai fost văzută de familia ei de mai bine de 48 de ore.

Autoritățile au fost alertate în acest caz, iar minora a fost dată în urmărire națională. Se pare că ea ar fi plecat, în seara zilei de 6 august, de la domiciliul său din Balomiru de Câmp, comuna Șibot. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr., reacție sfâșietoare după ce a aflat ce i s-a întâmplat Alexandrei Măceșanu: ”Mi s-a strâns inima cât un purice”

Roxana Mioara Barsony a fost dată în urmărire naţională

„Semnalmentele minorei sunt următoarele: înălţime 1,65 m, greutate 50 kg, păr șaten, lung, ochi căprui. La data plecării, aceasta purta blugi albaștri și pantofi sport roz.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național”, apare pe site-ul Poliției Române.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate