Roxana, atac dur la foștii concurenți de la Puterea Dragostei! ”Nu sunteți în măsură să aveți arfele astea pe burta goală”

Roxana de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa foștilor concurenți din casă! Uite ce spune Roxana!

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

Roxana, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, i-a luat la rost pe foștii ei colegi de platou!

”Eu nu am nimic personal cu unii colegi de la emisiune (foști concurenți), dar nu înțeleg de ce v-ați luat atâtea arfe, aroganțe. Ați uitat de unde ați pornit? Adică vă rog eu coborâți de acolo de unde vă credeți, că nu sunteți în măsură să aveți arfele astea pe burta goală”, a scris Roxana pe instastory.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

A făcut Roxana sex interzis cu Iancu Sterp la Puterea dragostei?

Roxana Buzoiu a format un cuplu frumos la Puterea dragostei cu Iancu Sterp! În ciuda faptului că între ei era o diferență de vârstă, dar și de personalitate, o bună bucată de vreme, ei s-au înțeles de minune.

De aceea, a fost o mare surpriză atunci când, exact în săptămâna finalei, cei doi au decis să se despartă. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru. Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Cu câți bărbați a făcut sex Ella de la Puterea Dragostei! S-a aflat după ce Jador a spus că nu e „fată cuminte”, așa cum vrea să pară

Roxana a făcut amor cu Iancu la Puterea dragostei? ”Ne vedeam des la hotel și ne țineam în brațe”

Pe de altă parte însă, sentimentele nu par a se fi evaporat peste noapte, drept dovadă că foștii amorezi s-au mai întâlnit la revenirea în țara. Mai mult, cei care i-au văzut împreună au fost curioși dacă ei ar fi trecut deja la fapte, încă din Turcia. Ei bine, reporterii WOWbiz.ro au și venit cu detalii! 

În premieră pentru WOWbiz.ro, discuțiile pe tema sexului în casă au fost dezbătute într-un live exclusiv. ”Roxana a făcut amor cu Iancu la Puterea dragostei?, aceasta a fost întrebarea cel mai des pusă de urmăritorii din mediul online, iar protagoniștii nu au evitat-o, din contră, au dat informații lămuritoare. "Noi nu am încălcat regulile, precum alți concurenți. Nu am făcut sex, au existat doar săruturi, nimic mai mult. E adevărat, ne vedeam des la hotel și ne țineam în brațe, dar nu am făcut nimic compromițător în dormitor", au declarat cei doi pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bogdan Mocanu, adevărul despre relația cu Ana Maria! Fostul concurent de la Puterea dragostei a spus dacă mai este sau nu împreună cu superba femeie! ”Ea este o fire diferită,...

Cu câți bărbați a făcut sex Ella de la Puterea Dragostei! S-a aflat după ce Jador a spus că nu e „fată cuminte”, așa cum vrea să pară

Simina de la Puterea Dragostei, declarații incendiare despre cumnatul ei, George Zănoagă ”Nu mai aveam nicio scuză”

Bianca de la Puterea Dragostei s-a îndrăgostit! ”Mi-a umblat acolo, la suflet!” EXCLUSIV

Imagini senzaționale. Victor Slav a mers acasă la Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a făcut declarații bombă: ”La Victor Slav m-aș întoarce...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies