Cu câți bărbați a făcut sex Ella de la Puterea Dragostei! S-a aflat după ce Jador a spus că nu e „fată cuminte”, așa cum vrea să pară

Ella de la Puterea Deagostei a recunoscut cu câți bărbați a făcut amor, după ce Jador a acuzat-o că nu este atât de cuminte cum vrea să pară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un scandal uriaș a izbucnit la Puterea Dragostei, între Ella și Jador. Artistul a declarat că bruneta nu este o „fată cuminte”, așa cum vrea ea să pară în emisiune.

La insistențele Andreei Mantea, dar și enervat de atitudinea fetei pe care a plăcut-o, cântărețul a dezvăluit că a fost la Ella la hotel și a dormit cu ea. Chiar dacă ei nu au făcut amor, concuerntul susține că între ei au existat și atingeri mai intime. Bruneta neagă cu vehemență.

Într-o discuție purtată cu fetele din casă, Ella a insistat că ea este o „fată cuminte” și că nu este o femeie ușoară, așa cum încearcă Jador să o facă să pară. Concurenta le-a dezvălui acestora că nu a făcut sex decât cu doi bărbați în viața ei.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, declarații incendiare despre cumnatul ei, George Zănoagă ”Nu mai aveam nicio scuză”

Citeste si: Plușica a pozat pe plajă și a strâns peste 1.000 like-uri! Cât a slăbit fosta concurentă de la Puterea Dragostei și cum arată în costum de baie

Citeste si: Simina și-a pozat abdomenul după ce s-a spus că e gravidă! Cum arată acum fosta concurentă de la Puterea Dragostei

fara descriere

„Nu s-a întâmplat nimic între noi în sensul ăsta. Vă jur pe ce am mai scump, nici măcar un sărut nu s-a întâmplat între noi. Despre ce vorbim aici? Dacă știam că aici se ajunge, spuneam la început. Aia e, lumea să mă critice.

Nu sunt genul, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva. (...) Chiar sunt fată cuminte. Să vină cineva cu o dovadă că eu m-am... am avut ceva în afară de două persone, cu fostul meu logodnic și iubitul meu. Jur!”, le-a povestit Ella fetelor.

Citeste si: Concurenta de la Puterea Dragostei care a dat vestea cea mare: ”Sunt însărcinată în a treia lună”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate