Roxana de la Puterea dragostei: "Am greșit! Îmi cer scuze în fața tuturor"

Roxana de la Puterea dragostei, invitată la Teo Show. Fosta concurentă a comentat parcursul ei în emisiunea de la Kanal D prezentată de Andreea Mantea.

Autor: R.L.

In articol:

Roxana de la Puterea dragostei a venit astăzi în emisiunea lui Teo Trandafir. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a făcut comentarii pe marginea parcursului ei în show-ul matrimonial de la Kanal D.

Roxana a anunțat că vrea să se întoarcă în casa Puterea dragostei, mai ales după ce a aflat că fetele nu o suportă și o vorbesc de rău. Deocamdată, Roxana vrea să-și reîncarce bateriile acasă, alături de cei dragi, dar va reveni în Turcia.

Roxana e conștientă că Iancu a vrut doar să se distreze cu ea: Mi-am luat țeapă. Înainte făceam eu așa cu băieții, acum s-a întors roata. Iancu. A vrut doar să se joace și s-a jucat. Asta e. Am rămas prieteni. Ne e bine așa. Facem afaceri împreună. Sper să ne meargă bine în continuare. Adina e bună, Roxana e foarte rea. Totul a fost spontan. Am încercat să mă temperez, dar nu am reușit. Am exagerat foarte mult, am avut niște ieșiri cam exagerate, vreau să-mi cer scuze în fața tuturor.

Am greșit, să nu faceți ca mine!

Roxana de la Puterea dragostei: "Am greșit! Îmi cer scuze în fața tuturor"

Despre persoanele care au criticat-o: Oamenii mi-au vrut binele, nu era ok ce făceam eu.

Sunt foarte sufletistă. De multe ori sufeream, îmi venea să plâng. Și acum îmi vine să plâng.(...) Mi-a fost foarte greu să stau departe de casă.

Citeste si: Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, deși avea vaccinul făcut?- bzi.ro

Revine la Puterea dragostei? Nu mai am energie. Acolo ai nevoie de putere și încredere. Unii oameni de acolo sunt foarte răi, de-aia am avut de suferit. Am avut astfel de reacții. Mi-am dat seama că sunt puternică.

Toate atacurile alea!

I-a fost greu atâta timp departe de România? M-a obosit mult. Dorul de familie mă apăsa foarte tare. Mi-a fost dor de părinți. În opt luni i-am văzut doar două zile.

Ce lecții a învățat în timp ce a fost în casă? Aș vrea să fiu mai temperată! Să nu faceți ca mine. O să încerc să mă calmez singură. Acolo nu puteam să plec, era urât să ies din emisiune ca să mă calmez și să mă comport apoi ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ce planuri are? Vreau să deschid un atelier de hăinuțe. Am un apartament micuț, o să încep acolo.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei s-a dat de gol! „Se vede că e burtică de gravidă”

Citeste si: Scandal în casa băieților! Turcu a intrat în conflict cu Jador: "Vii, te lauzi la noi că ești numărul 1..." Ce a urmat

Citeste si: Comentariile pline de venin făcute de Adrian și None de la Puterea dragostei după ce Bianca a câștigat premiul cel mare! "Cu banii ăia poate să-mi facă..."

Ce a spus despre băieții cu care a format cupluri: Despărțirile m-au afectat. Chiar dacă știu că eu am greșit. De Valentin nu îmi plăcea prea mult. Am spus că îmi place el, ca el să nu spună că vorbisem cu el înainte pe Instagram, că o să strice tot.

Andy. Am început să ne jignim când eram împreună. I-am scris grecului pe Instagram, ne înțelegeam cu engleza noastră de baltă. Andy a simțit că vorbesc cu el. I-a spus lui Zănoagă, parcă. Simțeam că lui Alexander îi place. Era un fel de colac de salvare pentru mine. Am simțit că mă ajută. A fost un sărut extrem de frumos între noi. Am observat că e un bărbat cam mincinos. Îmi spusese că s-a despărțit de fata aia. Venea după mine la hotel. Mie îmi spusese că nu mai sunt împreună, că stau de show. Eu l-am crezut. Cum să mai cred în bărbați?! Mi-am luat-o de multe ori și nu mă învăț minte.

A urmat Mocanu. I-am furat inima și el pe a mea. Cred că el mai simte ceva pentru mine, chiar dacă zice că îi place altă fată.

Aș vrea în sezonul doi, dar după ce mă încarc un pic. Nicio fată din casă nu mă suportă, i-au zis Andreei Mantea.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simina de la Puterea Dragostei s-a dat de gol! „Se vede că e burtică de gravidă”

Turcu de la Puterea dragostei, prins cu minciuna! Are iubită în afara casei? "Un mincinos"

Scandal în casa băieților! Turcu a intrat în conflict cu Jador: "Vii, te lauzi la noi că ești numărul 1..." Ce a urmat

Horoscop Zilnic Duminică 26 Septembrie 2021: Gemenii vor face anumite schimbări majore

Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

SE SCHIMBĂ BANII ÎN ROMÂNIA. Noua bancnotă va fi lansată de BNR în această toamnă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies