Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl distruge pe Bogdan Mocanu după ce a fost părăsit de Andra! ”El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară” EXCLUSIV

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a avut, în primul sezon, o aventură cu Bogdan Mocanu, cei doi despărțindu-se însă după ce tânăra concurentă a ”păcătuit” cu Andy, colegul lor de emisiune, la mare, iar fostul culturist a aflat de ”scăparea” celor doi.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

In articol:

Dezamăgit enorm în dragoste, Bogdan Mocanu a suferit enorm după Roxana de la ”Puterea Dragostei”, el revenindu-și, cu adevărat, abia în momentul în care, în cel de-al doilea sezon al emisiunii moderată de Andreea Mantea, a cunoscut-o pe frumoasa Andra.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra de la Puterea Dragostei s-au despărțit! Cei doi au început să țipe unul la celălalt: ”E vina mea”

Citeste si: Roxana, fosta concurentă de la “Puterea Dragostei”, a comis-o direct în platoul emisiunii “Roata Norocului”! “Această filmare va face milioane de vizualizări!”

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, despre relația lui cu Roxana Buzoiu ”Nu mi-a răspuns” | EXCLUSIV

”Eu cred că Andra are mai mulți pretendenți... Ideeea e că el este foarte posesiv, și în relația noastră a fost foarte posesiv. Din cauza asta, el le pierde, el ne pierde pe noi. El este foarte focusat doar pe femeie, o ține ca într-o colivie, o ține ca într-o cutie, femeia nu poate să facă nimic lângă el. Stai să nu se vadă decolteul, nu ai voie să faci  nimic, de ce te-a atins ăla, de ce vorbești cu ăla... Nu merge așa”, a spus, în studioul WOWbiz.ro, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Mai mult decât atât, a explicat fosta concurentă a emisiunii, Bogdan Mocanu va rămâne, în stilul acesta, singur. ”Femeia de asta pleacă de lângă el, orice femeie o să plece de lângă el, nu o să dureze mult relațiile lui. Între prieteni, ca și băiat, este ok. Cu relațiile nu prea este ok. Pe mine așa m-a pierdut, a fost posesiv cu mine, m-a ținut foarte strâns și… de aia femeia pleacă la altcineva, la mai multă libertate. (…) Deja îl văd pe None cu Andra, nu mai văd Andra cu Mocanu. Bogdan rămâne singur…”, a explicat Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

”Nici nu știu ce femeie i s-ar potrivi lui Bogdan Mocanu… El vrea o femei cuminte, nu vrea aia, nu vrea aia… Dar cum faci, că tot la astea tragi, la astea cu decolteu, cu acid (acid hialuronic, în buze, n. red.)… Stai puțin, că Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit de noi așa, lasă-ne așa, nu ne închide într-o colivie. (…) El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară”, a mai spus, râzând, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Iar când vine vorba de scandalul, unul care a ajuns și la înfruntarea fizică, dintre Andy și Bogdan mocanu de la ”Puterea Dragostei”, Roxana e categorică. ”Am văzut o privire, în gală, când s-a certat cu Bogdan Mocanu… Iar Andy era, așa, pe punctul să se ducă spre el… Eu vedeam frică de ambele părți… Ei, separat, sunt foarte puternici. Eu, pe Andy, îl văd mai mult bun la… papagal, iar Mocanu la mușchi. Între ei, se văd prea mari amândoi și le e teamă. Între ei e al treilea război mondial”, spune Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

 

Roxana și Andy, cei doi foști concurenți și iubiți de la ”Puterea Dragostei”, au îngropat securea războiului!

Roxana Buzoiu și fostul ei iubit de la Puterea dragostei, Andy Adetu, au lăsat deoparte neînțelegerile și resentimentele și au ajuns din nou împreună. De data aceasta pentru a face reclamă unui magazin de haine. Roxana și Andy de la Puterea dragostei au făcut împreună o ședință foto pe străzile din București. Foști concurenți în emisiunea matrimonială de la Kanal D și foști parteneri, Andy și Roxana au fost manechini pentru a promova un brand de haine.

 

Ce a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei” despre Iancu la două luni de la despărțire. "Mă voi întoarce la el"

Roxana Buzoiu nu a rămas datoare față de Iancu Sterp, cel care i-a fost iubit în ultima perioadă la Puterea dragostei, și i-a dat o replică dură la două luni de la despărțire. De altfel, chiar în săptămâna finalei primului sezon, Iancu avea să pună punct idilei, iar motivul deciziei a fost legat de atitudinea tinerei. De altfel, puțin mai târziu, în premieră pentru WOWbiz.ro, el avea să detalieze mai mult pe marginea acestui subiect. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru. Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

Pe de altă parte, nici frumoasa femeie nu a rămas datoare. Roxana a vorbit despre relația cu Iancu Sterp, în stilul ei, fără menajamente. "Mi-a plăcut de el, dar este un băiat imatur. Așa am simțit însă atunci să fac, să îl iubesc. Acum, nici nu se mai pune problemă. Mă voi întoarce la el cu siguranță. Sigur, când voi avea 60 de ani și voi merge în baston!", a spus, amuzată, Roxana de la ”Puterea Dragostei” într-un live pe kfetele.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate