Roxana de la Puterea Dragostei, în mijlocul oilor lui Iancu, în costum de baie! Ciobăniță mai sexy nu ați văzut! FOTO EXCLUSIV

Roxana de la Puterea Dragostei i-a făcut lui Iancu o vizită surpriză acasă, la ferma familiei sale.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei a plecat din București câteva zile. Ea s-a dus acasă la familia Sterp, unde a fost întâmpinată chiar de mama fraților Iancu și Culiță.

”Mama –soacră” a fost fericită să mă vadă. Am fost cu oile, le-am dus la păscut, le-am dat apă. Mi-a plăcut și mi s-a spus că m-am descurcat. Am făcut și plajă și m-am scăldat într-un pârău”, ne-a povestit Roxana, încântată de viața de la țară.

Citeste si: Imaginile pe care frații Sterp ar da orice să le vadă live! Roxana și Simona de la ”Puterea Dragostei”, show total, la piscină! Culiță și Iancu vor face infarct! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei”, pericol pentru Antonia! Vrea un copil cu Alex Velea

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, adevărul despre Gigi Becali: "Este un bărbat... foarte bine”

fara descriere

Dar, așa cum o știm pe Roxana, nu a rezistat tentației și a făcut câteva poze, extrem de sexy, în costum de baie, lângă oile lui Iancu!

Roxana nu a fost singură, ci însoțită de Simona. Cele două vor petrece câteva zile la ferma familiei Sterp, timp în care vor filma și un videoclip.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate