Roxana de la ”Puterea Dragostei”, pericol pentru Antonia! Vrea un copil cu Alex Velea

Roxana de la ”Puterea Dragostei” este, cu siguranță, una dintre tinerele care s-au remarcat în show-ul moderat de Andreea Mantea și pentru senzualitatea ei debordantă, chiar dacă, de-a lungul timpului, nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, motiv pentru care a avut o groază de conflicte.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Sinceră ca de obicei, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut că își dorește un copil. Doar că tatăl copilului la care visează trebuie să îndeplinească câteva calități, iar din showbiz singurul pe care îl vede suficient de bun pentru a avea acest rol este Alex Velea.

Citeste si: Anunțul lui Alex Velea și al Antoniei! Băieții lor au căpătat un alt nume de familie!

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei: "Am greșit! Îmi cer scuze în fața tuturor"

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, declarație neașteptată! La câteva zile după marea finală, a dat cărțile pe față: „O să-mi fie dor de tine”

”Alex Velea e bun de tată. Pentru că este pe același stil cu mine. Și la vestimentație, și la comportament, și la temperament, și așa mai departe. Și este un familist convins, am văzut cum se comportă cu copiii lui și este foarte, foarte tare ca om. Și ea (Antonia, n. red) este mai înaltă ca el, adică nu are nicio treabă. În momentul în care se înțeleg extrem de bine și se completează, înălțimea nu mai are nicio importanță!”, a explicat Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

De altfel, recunoaște focoasa fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”, faptul că Antonia se iubește cu Alex Velea așa cum o fac în prezent, o face să îi placă și mai mult de artistul la care ar visa să îi facă un copil. ”Se potrivesc de minune, se înțeleg perfect, Alex Velea chiar e material bun de tată”, ne-a mai explicat Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Roxana de la ”Puterea dragostei” știe cum trebuie să fie bărbatul ideal

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a fost, de-a lungul timpului, una dintre cele mai controversate fete din casă. Parcursul ei în emisiune a fost unul plin de suișuri și coborâșuri și mulți dintre telespectatori au criticat-o pentru faptul că s-a cuplat cu mai mulți băieți. Pe de altă parte, frumoasa concurentă a reușit să cucerească inimile a sute de mii de fani prin felul ei de a fi.

Sinceră, impulsivă și fără să îi menajeze pe cei din jur, Roxana a intrat deseori în conflicte, atât cu fetele din casă, cât și cu băieții și chiar cu cei cu care a format un cuplu. Cu toate acestea, după experiența avută la ”Puterea Dragostei”, Roxana pare să știe cum vrea să fie bărbatul ideal. ”Eu sunt cam complicată, iar bărbatul de lângă mine trebuie să aibă foarte multă răbdare, să fie un bărbat matur, să știe să gătească... ”, ne-a spus, în exclusivitate, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

ȘOCUL ANULUI despre Pfizer! Experimentul făcut în direct în România

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

VIDEO/ Amalia Năstase este o soție norocoasă. Ce face Răzvan Vasilescu fără ca soția lui să-i ceară în mod insistent

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies