Roxana de la Puterea Dragostei, prima declarație despre imaginile cu ea dansând în lenjerie intimă: „I le-am trimis unui...”

Roxana de la Puterea Dragostei a recunoscut pentru cine era filmulețul cu ea dansând în lenjerie intimă. Prima declarație despre dansul sexy în fața camerei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Pe internet au apărut imagini cu Roxana în timp ce dansa în lenjerie intimă în fața camerei. Filmulețul cu pricina i-a făcut pe mulți dintre fanii emisiunii să creadă că și fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a făcut videochat înainte de a se înscrie la emisiunea din Istanbul, la fel ca fostele concurente Larisa Bulgariu și Raluca Munte.

Îmbrăcată doar în chiloți și bustieră, Roxana se unduiește lasciv pe muzică. Actuală concurentă la Puterea dragostei, pare foarte dezinvoltă în faţa camerei de luat vederi, se mişcă provocator, se atinge şi se vede că vrea să incite cu dansul ei.

Puterea Dragostei: Roxana, prima declarație despre imaginile cu ea dansând în lenjerie

Roxana nu s-a rușinat deloc de faptul că imaginile cu ea dansând provocator într-o ținută sumară au ajuns pe internet și au fost văzute de sute de mii de oameni. Mai mult, ea chiar părea mândră de prestația ei. A declarat, însă, că nu a făcut videochat, ci că imaginile au fost filmate pentru un fost iubit de-ai ei.

„Au apărut imagini cu mine în lenjerie intimă când dansam mai lasciv. Eu m-am filmat pentru că îmi place să mă văd dansând. I le-am trimis unui băiat cu care eram. Ce sa fac și eu?”, a spus Roxana de la Puterea Dragostei atunci când Andreea Mantea i-a pus câteva întrebări legate de filmulețul respectiv.

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei face şi ea videochat? Filmată dansând dezbrăcată în faţa camerei! Imaginile care au încins internetul

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, adevărul despre problemele cu rinichii! Ce verdict au dat medicii: „Este grav!”

„E făcut pentru mine”, a spus Bogdan Mocanu.

„Nu e făcut pentru tine, și l-a trimis și ție”, a spus Jador amuzat, după ce Roxana a negat că videoclipul l-ar fi avut ca prim destinatar pe Bogdan Mocanu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate