Roxana de la ”Puterea Dragostei”, tranșantă când vine vorba de fostul ei iubit, Kevin! ”Nu mă întorc în trecut”

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a avut, de curând, surpriza să îl vadă pe Kevin, primul ei iubit, bărbatul pentru care și-a făcut și câteva tatuaje, în casa show-ului prezentat de Andreei Mantea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

roxana puterea dragostei


In articol:

”Voiam să spun ceva. Mi-e dor de cineva! De Kevin!”, a spus, în studioul WOWbiz.ro, Roxana de la ”Puterea Dragostei”, dar, apoi a schimbat imediat foaia cu privire la bărbatul pe care nu îl va uita niciodată.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, supărată foc! I-a fost furată identitatea

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei” lămurește motivele pentru care a făcut videochat!

Citeste si: După ce Nelson Mondialul a atacat-o pe Bianca de la ”Puterea Dragostei”, Roxana face și ea praf cuplul brunetei cu Livian! ”Nu cred în ei” EXCLUSIV

 

”Kevin, primul meu iubit, s-a dus și el, mititelul, acolo... Dar nu a găsit pe nimeni! Că vorbesc mai mereu de el”, spune Roxana de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, chiar dacă nu mai sunt împreună, Roxana de la ”Puterea Dragostei” pare foarte interesată de viaţa lui sentimentală. ”Nu face nimic acolo! L-am întrebat dacă îi place de vreo fată de pe acolo și mi-a zis că nu și că mă așteaptă pe mine! Dar eu, în trecut, nu mă mai întorc!!! Eu vreau ceva nou!”, a mai spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

kevin puterea dragostei

Cu toate acestea, deși pare să se contrazică când vine vorba de Kevin, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a explicat care sunt motivele pentru care îi este dor de Kevin, chiar dacă nu ar mai vrea o relație cu el. ”Vreau doar să îl văd. Și să îl ajut în emisiune. Și să mă duc acolo să dansez cu el în emisiune, să mă vadă foștii mei iubiți”, a mai spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

 

Kevin de la ”Puterea Dragostei” a dansat cu Ligi la intrarea în emisiune

La intrarea în casa ”Puterea Dragostei”, Kevin a fost întrebat ce fete din emisiune îi plac, iar el a răspuns franc! "Andra, Ligi și Andreea", a spus Kevin de la ”Puterea Dragostei”, iar apoi a invitat-o pe Ligi la dans. "Ai zis că nu te iubește lumea", au reacționat fetele la invitația făcută lui Ligi, mai ales că simpatica concurentă de la ”Puterea Dragostei” a fost supărată în ultimul timp fiindcă nu a fost aleasă niciodată favorită, deși consideră că ar fi meritat. "Nu am venit pentru nimeni special", le-a mărturisit Kevin de la ”Puterea Dragostei” fetelor.

roxana puterea dragostei costum de baie

Cu toate acestea, lucrurile petrecute între el și Roxana de la ”Puterea Dragostei” s-au aflat imediat. Kevin a mărturisit, la insistențele și apropourile lansate de colegii săi, că a cunoscut-o pe Roxana de la ”Puterea Dragostei” cu ceva vreme în urmă și, mai mult decât atât, că au încercat chiar să formeze o relație, însă, în cele din urma, cei doi au decis să se despartă. Evident, când s-a aflșat de relația dintre Roxana de la ”Puterea Dragostei” și Kevin, reacțiile băieților nu au întârziat să apară, iar aceștia au început să îl ironizeze pe noul concurent, începând să îi numere pe foștii iubiți ai divei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate