Roxana de la Puterea Dragostei, un nou atac incredibil la adresa iubitei lui Alexander! "Mă copiază" Oare are sentimente pentru tânărul grec?

Roxana Buzoiu, atac incredibil la adresa iubitei lui Alexander! Uite cum a râs de ea!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai vulcanice fete din emisiunea Puterea Dragostei. Concurenta a declarat că-l iubește pe Andy și a format un cuplu cu el, dar conversațiile avute cu persoane de sex opus din afara show-ului și lipsa încrederii le-au distrus relația. Mai mult, după ce s-a aflat că ea vorbise cu Alexander, un concurent de la emisiunea Puterea Dragostei din Grecia, tânărul a fost adus și în emisiunea noastră.

Citeste si: Ce băiat de la Puterea Dragostei este îndrăgostit lulea de Roxana? Nici ea nu bănuieşte, dar noi am aflat! EXCLUSIV!

Deși inițial Roxana a încercat să nege atracţia față de Alexander, totul s-a sfârșit cu ea și grecul sărutându-se pătimaş în camera roșie, în timp ce Andy privea imaginile. Lesne de înţeles, după scena fierbinte în care și-a văzut fosta iubită, Andy nu vrea să mai aibă de-a face cu ea, chiar dacă frumoasa şatenă a declarat de nenumărate ori că îl iubește.

Ei bine, după ce și-a distrus relația cu Andy de dragul grecului, "elenul" a format un cuplu cu o altă fată. Grecoaica brunetă i-a furat inima lui Alexander, iar cei doi au fost protagoniștii unor scene tandre chiar în camera roșie unde el se sărutase cu Roxana.

Roxana Buzoiu, atac incredibil la adresa iubitei lui Alexander! "Ha, ha, ha"

Şi, ca să vedeţi cum e viaţa, de câteva zile pe internet au început să circule imagini cu Roxana și iubita grecului pe care ea l-a sărutat, îmbrăcate în aceeași ținută. Fanii emisinii și-au dat cu părerea spunând care dintre ele arată mai bine. În timp ce susţinătorii româncei au complimentat-o mai mult pe ea, cei care nu o au la suflet pe şatenă au spus că bruneta arată mai bine în outfit-ul respectiv.

Citeste si: Raluca, mesaj halucinant la Puterea Dragostei pentru iubitul ei Ricardo: "Să ți-o freci..."

Grecoaica pare o femeie de calitate, e fină şi mult mai temperată decât Roxana", a scris o femeie.

În stilul ei caracteristic, fosta iubită a lui Andi a atacat-o pe "rivală" susţinând că aceasta o copiază.

"M-a studiat şi mă copiază, dar degeaba, că nu are farmecul meu", ar fi spus tânăra în casă. Apoi, bucuroasă că grecoaica a fost eliminată din casa Puterea Dragostei Grecia, Roxana a scris pe insta story "ha, ha, ha", s-a îmbrăcat ca mine şi a zburat acasă".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate