Ce băiat de la Puterea Dragostei este îndrăgostit lulea de Roxana? Nici ea nu bănuieşte, dar noi am aflat! EXCLUSIV!

Bogdan de la Puterea Dragostei e îndrăgostit de Roxana? Vezi ce spun sursele noastre!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Roxana de la Puterea Dragostei a fost îndrăgostită de Andy, dar nu a rezistat în faţa unui tânăr grec, pe care l-a sărutat chiar în faţa iubitului ei, în deja celebră "cameră roşie".

Citeste si: Doamne, cât a ajuns să câştige Jador după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei! Uite ce tarif are pentru un concert! EXCLUSIV!

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Din acel moment, în ciuda rugăminţilor şi lacrimilor superbei şatene, Andy nu a mai vrut să se împace cu ea, ba chiar i-a adresat cuvinte "grele". Timp de câteva săptămâni, protagonista noastră a jurat că îl iubeşte pe fostul ei prieten şi a susţinut în nenumărate rânduri că mai vrea o şansă, dar acesta a fost inexorabil.

Bogdan de la Puterea Dragostei e îndrăgostit de Roxana? "Nu este sigur dacă este bine sau nu să-şi declare sentimentele"

Andy a ieşit din casa Puterea Dragostei şi nu a mai vrut să ştie nimic de Roxana.

Ei bine, concurenta celui mai tare show matrimonial a suferit cât a suferit, apoi a început să flirteze cu alţi băieţi din emisiune, că doar asta şi trebuie să faci la o producţie de acest gen.

Ce nu ştie Roxana însă, este că unul dintre urmaşii lui Adam cu care ea râde şi glumeşte, este îndrăgostit nebuneşte de ea? Ghiciţi cine? Ei bine, sursele noaste spun că victima lui Cupidon este...Bogdan.

" Lui Bogdan îi place de Roxana de ceva vreme, ba chiar aş spune că este îndrăgostit de ea. Le-a cerut sfaturi băieţilor din casă, chiar şi prietenilor din afara emisiunii, că nu este sigur dacă e bine sau nu să-şi declare sentimentele. El caută să fie mereu în preajma ei, să o atingă, dar nu are curajul să-i spună exact ce simte, că ea este imprevizibilă şi nestatornică, din ce a arătat până acum", a spus o sursă care a fost acum ceva timp la Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii WOWbiz.ro! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador, PRIMUL mesaj pentru Simina şi Alex! Vezi ce spune cântăreţul despre noul cuplu de la Puterea Dragostei! "Capitol închis" EXCLUSIV!

Cadoul fabulos pe care şi l-a făcut Jador de ziua lui! "Bijuteria" de bad boy costă în jur de 10.000 de euro! VIDEO!

"Ne-ai prins în flagrant"! Ce făceau Roxana și Ricardo de la Puterea Dragostei când a intrat Raluca! Reacția dură a Ralucăi la adresa Roxanei

ȘOCANT! Andy, atac dur la adresa lui Jador la scurt timp după ce s-a pupat cu Simina în casa Puterea Dragostei! ”Femeia te-a dus cu zăhărelul”

Informație pentru cei care stau la aceeași ADRESĂ DIN BULETIN! Anunț oficial de la Guvern

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

"Ne-ai prins în flagrant"! Ce făceau Roxana și Ricardo de la Puterea Dragostei când a intrat Raluca! Reacția dură a Ralucăi la adresa Roxanei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies