Roxana, despre Livian de la Puterea Dragostei! ”O sa aflu daca putem să fim iubiți”

Roxana abia așteaptă să se întoarcă la Puterea Dragostei și a afirmat tot timpul acest lucru în ultima perioadă.

Autor: C.L.

In articol:

După ce a văzut concurenții din sezonul 2, Roxana a mărturisit că Turcu i-a atras atenția. Însă acesta a ieșit din casa de la Puterea Dragostei, iar Roxana pare că și-a îndreptat atenția spre un alt concurent, în așteptarea reintrării sale în show, așa cum spune ea mereu.

Dintre toți băieții din casă, Roxana dă de înțeles că atenția îi este acum atrasă de Livian, chiar dacă acesta are un cuplu.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

”Livian e ok ca prieten, ne vom cunoaște însă mai bine și o să-mi dau seama dacă putem să fim iubiți”, a spus Roxana despre Livian, arătând încă o dată că nu o interesează faptul că tânărul este în casa de la Puterea Dragostei într-o relație cu Bianca.

Citeste si: Declarație șocantă a Roxanei despre Turcu de la Puterea dragostei după apariția lor împreună! ”Nu-mi place de el, vorbește cam urât!" EXCLUSIV

Citeste si: Roxana, dezvăluiri uluitoare despre Andy de la Puterea dragostei! "Când l-am văzut în casă, mi-a fost rușine de el"

Citeste si: Șoc pentru Bogdan Mocanu la Puterea dragostei! Roxana s-a împăcat cu Ana! "Am fost cu ea în club" EXCLUSIV

Roxana și Iancu Sterp au format un cuplu la Puterea Dragostei

Nu este prima dată când Roxana și Bianca ”se bat” pentru același băiat din casa de la Puterea Dragostei, În primul sezon al show-ului, între cele două fete a stat Iancu Sterp, care s-a arătat interesat atât de Roxana, cu care a și format un cuplu, cât și de Bianca.

Acum însă relația dintre Bianca și Livian pare una solidă, cei doi și-au declarat iubirea și spun că nu-i va despărți niciun alt concurent.

Roxana ce spune despre relația ei actuală cu Bogdan Mocanu

Cât despre Roxana, care a fost într-o relație cu un alt concurent care acum se află tot în casa de la Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu, tânăra spune că lucrurile sunt clare: ”Nu mai vorbesc cu Mocanu, nu mă mai interesează!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

ȘOC! Ce a putut să spună Roxana de la Puterea dragostei despre Ella! ”A vrut să pară o victimă pentru Jador” EXCLUSIV

Andreea Mantea, vizitată la Istanbul de o echipă de filmare! "Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă!"

Roxana de la Puterea dragostei, din nou cu Andy! Prima declarație a fostei concurente

Bombă la Puterea Dragostei! Roxana și Bogdan Mocanu, scandal imens în fața concurenților: ”Hai te rog să ne împăcăm că te las să mă înșeli cu 5 femei”

Apare O NOUĂ MONEDĂ în România! BNR o lansează pe 6 FEBRUARIE. Ce valoare va avea

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Lovitură dură pentru regele Charles III. Se DESTRAMĂ COMMONWEALTH?!?

Roxana de la Puterea dragostei, din nou cu Andy! Prima declarație a fostei concurente

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies