Roxana, despre Livian de la Puterea Dragostei! ”O sa aflu daca putem să fim iubiți”

Roxana abia așteaptă să se întoarcă la Puterea Dragostei și a afirmat tot timpul acest lucru în ultima perioadă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

După ce a văzut concurenții din sezonul 2, Roxana a mărturisit că Turcu i-a atras atenția. Însă acesta a ieșit din casa de la Puterea Dragostei, iar Roxana pare că și-a îndreptat atenția spre un alt concurent, în așteptarea reintrării sale în show, așa cum spune ea mereu.

Dintre toți băieții din casă, Roxana dă de înțeles că atenția îi este acum atrasă de Livian, chiar dacă acesta are un cuplu.

fara descriere

”Livian e ok ca prieten, ne vom cunoaște însă mai bine și o să-mi dau seama dacă putem să fim iubiți”, a spus Roxana despre Livian, arătând încă o dată că nu o interesează faptul că tânărul este în casa de la Puterea Dragostei într-o relație cu Bianca.

Citeste si: Declarație șocantă a Roxanei despre Turcu de la Puterea dragostei după apariția lor împreună! ”Nu-mi place de el, vorbește cam urât!" EXCLUSIV

Citeste si: Roxana, dezvăluiri uluitoare despre Andy de la Puterea dragostei! "Când l-am văzut în casă, mi-a fost rușine de el"

Citeste si: Șoc pentru Bogdan Mocanu la Puterea dragostei! Roxana s-a împăcat cu Ana! "Am fost cu ea în club" EXCLUSIV

Roxana și Iancu Sterp au format un cuplu la Puterea Dragostei

Nu este prima dată când Roxana și Bianca ”se bat” pentru același băiat din casa de la Puterea Dragostei, În primul sezon al show-ului, între cele două fete a stat Iancu Sterp, care s-a arătat interesat atât de Roxana, cu care a și format un cuplu, cât și de Bianca.

Acum însă relația dintre Bianca și Livian pare una solidă, cei doi și-au declarat iubirea și spun că nu-i va despărți niciun alt concurent.

Roxana ce spune despre relația ei actuală cu Bogdan Mocanu

Cât despre Roxana, care a fost într-o relație cu un alt concurent care acum se află tot în casa de la Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu, tânăra spune că lucrurile sunt clare: ”Nu mai vorbesc cu Mocanu, nu mă mai interesează!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate