Șoc pentru Bogdan Mocanu la Puterea dragostei! Roxana s-a împăcat cu Ana! "Am fost cu ea în club" EXCLUSIV

După o perioadă dură în casa Puterea dragostei, Roxana a ajuns la sentimente mai bune față de Ana

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Rivalitatea dintre Roxana Buzoiu și Ana Maria Lintaru a luat sfârșit. După ce în sezonul 1 de la Puterea dragostei, cele două s-au înțeles precum șoarecele cu pisica în casă, ei bine, acum, situația s-a schimbat radical.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu vrea să candideze la prezidențiale! ”A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să îmi pierd liniștea”

Citeste si: Sânziana Buruiană, în doliu! A murit astăzi, vedeta este în stare de șoc

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: ”Oriunde ar fi Alexandra, vreau să ştie că noi o iubim şi o aşteptăm acasă”

Roxana a uitat, practic, că Bogdan Mocanu a înlocuit-o cu Ana în show și, în ciuda eforturilor ei de a-l recupera, omul a atacat-o voit cu fata care îi era în acel moment iubită oficială.

fara descriere

Roxana de la Puterea dragostei s-a împăcat cu Ana! ”Am fost împreună la o cafea”

"Să recunoaștem, nimeni nu mi l-a luat pe Mocanu, eu am fost cea care l-am pierdut prin comportamentul meu și prin trădare. Așa am simțit însă atunci să fac, să mă cert cu el, cu Ana și cu toți care erau împotriva mea... Aveam sentimentele pentru el și nu puteam să le uit de pe o zi pe altă. În plus, simțeam că pe mine mă iubește, dar nu putea să își încalce principiile sau nu dorea să mai treacă încă o dată printr-o dezamăgire. Nu înțelegeam atunci pe loc, dar, după o vreme, când Iancu a intrat în viață mea, lucurile s-au schimbat. Nu mai aveam nimic cu nimeni", a povestit Roxana într-un live exclusiv pe kfetele.ro.

Mai mult, la întoarcerea în țară, Roxana de la Puterea dragostei s-a împăcat cu Ana."Nu am nimic cu ea, nici nu aș avea de ce. Va spun sincer, chiar ne-am întâlnit. Am fost împreună la o cafea, am fost împreună în club. Este adevărat, nu suntem prietene, însă avem o relație amicală, destul de bună", a conchis Roxana pentru kfetele. ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate