Roxana Dobre a ajuns la Matei Balș de urgență. Ce s-a întâmplat

Roxana Dobre a fost surprinsă în timp ce a ajuns la spitalul Matei Balș. Nevasta lui Florin Salam a dezvăluit motivul pentru care se află acolo.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Roxana Dobre a ajuns la Matei Balș de urgență. Ce s-a întâmplat
Roxana Dobre a ajuns la Matei Balș de urgență. Ce s-a întâmplat


In articol:

Roxana Dobre a ajuns de urgență la spitalul Matei Balș. Probleme în familia lui Florin Salam continuă să producă o stare de neliniște în sânul apropiaților. După ce Spynews a lansat ipoteza că fratele lui Florin Salam are coronavirus, Roxana Dobre a demontat informațiile.

Roxana Dobre a făcut primele declarații despre starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam

Nevasta lui Florin Salam a confirmat doar faptul că, într-adevăr, fratele artistului se află internat la spitalul ”Matei Balș”. Aceasta a dorit, însă, să oprească speculațiile și a afirmat că starea de sănătate a pacientului este una bună. Nu este intubat, iar medicii au grijă de el.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Roxana Dobre a explicat ce caută cumnatul său la Matei Balș

Roxana Dobre a explicat ce caută cumnatul său la spitalul Matei Balș. ”Cumnatul meu se află aici la spital (n.r. Matei Balș), dar nu este deloc adevărat ce s-a speculat. Este bine, mulțumim bunului Dumnezeu. Medicii sunt lângă el și fac tot ce-i mai bun pentru el. Starea lui este foarte bună acum. Mănâncă, este bine. Starea lui este foarte bună, repet. Nu s-a agravat, nu este intubat”. 

Roxana Dobre a ajuns la Matei Balș de urgență. Ce s-a întâmplat
Roxana Dobre a ajuns la Matei Balș de urgență. Ce s-a întâmplat

De asemenea, vedeta a declarat că fratele lui Florin Salam nu este infectat cu noul coronavirus, ci doar are o problemă gravă la plămâni. Bruneta a susținut că starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam nu a necesitat prezența artistului la spitalul Matei Balș, Salam având o perioadă foarte încărcată cu concerte.

”Are o răceală foarte, foarte gravă la plămâni, atâta tot și bineînțeles nu stă bine cu respirația, având în vedere că a răcit la plămâni. Nu are niciun coronavirus. Este pe salon acum. Dacă soțul meu nu este aici, sunt eu. Este același lucru. Are cântări în fiecare zi, este obosit și se odihnește. Ori eu, ori el, e același lucru.”, a mai zis Roxana Dobre.

 

Galerie foto 
Citește și:

Opera de artă semnată Bansky, estimată la 5 milioane de lire sterline: artistul a făcut o reinterpretare a unui faimos tablou de Monet, adaptată societății de azi

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Brandul de lux Off White c/o Virgil Abloh a furat, fără să menționeze de unde, designul „Coloanei Infinitului” de Brâncuși. Oamenii au sesizat imediat!

Cutremur violent în Grecia! Țara, lovită de seism în timpul celui mai puternic ciclon mediteranian din istorie

Ce avere are primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată? Traian Ogâgău are terenuri de 50.000 mp la Sângeorz-Băi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies