Roxana Dobre, tratată ca o regină de Florin Salam. Ce mașină i-a luat manelistul

Florin Salam își tratează iubita ca pe o regină. Roxana Dobre a primit din partea ”regelui manelelor” o mașină pe care o mai vezi doar la milionari.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

florin salam si roxana dobre
Florin Salam și Roxana Dobre sunt de aproape 7 ani împreună


In articol:

Roxana Dobre, ”regina” lui Florin Salam, conduce o mașină care ar putea să-i facă invidioși și pe milionarii României. Bolidul este un cadou de la Salam și reprezintă dovada supremă de iubire din partea ”regelui manelelor”. O dovadă care l-a costat câteva sute de mii de euro.

Roxana Dobre, alintată cu branduri de lux și o mașină de sute de mii de euro

roxana dobre masina
Roxana Dobre, cu mașina la spălătorie

Banii nu sunt însă o problemă pentru Florin Salam, care ste, probabil, cel mai bogat manelist din România. Florin încasează de la o singură nuntă între 10.000 și 100.000 euro, în condițiile în care ”rezervările” se fac cu un an înainte. Acesta este și motivul pentru care regele Salam nu se uită la bani atunci când vine vorba despre regina lui.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Roxana Dobre a devenit abonată a brandurilor de haine de lux și a saloanelor de înfrumusețare, însă marea pasiune a ei o reprezintă în continuare caii putere. Iubita lui Salam și-a dorit o mașină frumoasă și puternică, după care toată lumea să întoarcă capul. Iar Florin Salam s-a conformat și i-a achiziționat un Rolls Royce.

Salam a plătit 200.000 de euro pe mașina Roxanei Dobre

Suma pe care Florin Salam a scos-o din buzunar pentru această achiziție a fost de circa 200.000 de euro, mașina fiind achiziționată la sfârșitul anului trecut. Tot atunci, Roxana și-a făcut apariția pe străzi cu noul bolid, la început doar cu Florin Salam pe scaunul din dreapta. Prezența acestuia a fost mai degrabă una ”de moral”: cântărețul nu a avut niciodată permis de conducere și nu cunoaște semnele de circulație.

Salam, roxana dobre, masina
Florin Salam o supraveghează pe Roxana Dobre la volan

Dar Salam are bani și are și suflet. Doar așa a putut să treacă peste infidelitățile Roxanei. La un moment dat s-a zvonit chiar că aceasta a fugit la fostul iubit, lăsându-l pe Florin Salam singur cu copiii pe care-i au împreună. Până la urmă, lucrurile s-au rezolvat între cei doi iar acum sunt nedespărțiți.

Cum l-a recucerit Roxana Dobre pe Florin Salam?

Roxana a fost alături de Florin Salam într-una din perioadele grele ale vieții lui, atunci când a ajuns la Viena pentru probleme de sănătate dfestul de grave, ”mascate” sun scuza unei pauze vocale. Atunci, bruneta nu doar a fost alături de el ci a reușit să-i împace pe toți cei care plătiseră avansul pentru nunți și botezuri pe care Salam n-a mai putut să le onoreze.

salam masina roxana dobre
Florin Salam e copilotul Roxanei în Rolls Royce

Iar Florin a apreciat acest lucru și i-a făcut cadou o mașină, demnă de o adevărată regină. Manelistul pare să fie 100% convins, în acest moment, că Roxana este femeia vieții lui și că aceasta a reușit să-i umple un gol pe care l-a lăsat în inima lui Fănica, fosta soție care a murit la doar 27 de ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Florin Salam, imagini în premieră de la primul concert de după pandemie! ”Regele” a oferit un show total, la Mamaia

Florin Salam și Roxana Dobre au fost nașii de botez ai fiicei lui Tzancă Uraganul! Uite-o pe "Uraganița" în brațele lui Salam, după ce a fost scoasă din cristelniță!

Cel mai sănătos si delicios BigMac. Rețeta fără carbohidrați. E mai delicios decât crezi

Florin Salam, vedetă într-un film de artă! Regizor: ”Cel mai profesionist actor”

Florin Salam, onorariu-record în România: 20.000 euro la o nuntă! Dezvăluiri despre interlopi care vor cutremura lumea manelelor!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies