Roxana Marinescu, primele declarații și imagini de pe patul de spital: „I s-a zis să bea apă de la toaletă”

Roxana Marinescu, prima vedetă din România infectată cu coronavirus, s-a forografiat pe patul de spital, în ciuda stării sale de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Roxana Marinescu, primele declarații și imagini de pe patul de spital


In articol:

Roxana Marinescu, prima vedetă infecatată cu coronavirus, a ajuns pe patul de spital acum patru zile și astăzi a postat o fotografie. Iepurașul Playboy a fost internată la Spitalul Matei Balș din Capitală după ce a acuzat probleme respiratorii grave. Cel care a sunat la Salvare a fost chiar soțul ei, cunoscutul medic estetician Victor Schwartz. Aflată pe patul de spital, Roxana pare a se simți destul de bine momentan și chiar a postat un selfie pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Panică în showbiz-ul românesc. Ea este prima vedetă infectată cu COVID-19. A fost transportată la spital

Roxana Marinescu, primele declarații și imagini de pe patul de spital

Cum este tratată Roxana Marinescu. Primele declarații ale soțului ei 

Roxana este supusă unui tratament la Spitalul Matei Balș, iar soțul ei a oferit primele informații despre starea actuală a vedetei. Victor Schwartz a declarat că vedeta nu are parte de condițiile spitalicești necesare, neavând nici măcar apă potabilă.  

„A mâncat o felie de parizer toată ziua. Nici apă nu are, i s-a zis să bea de la toaletă”, a declarat soțul Roxanei, Victor Schwartz, pentru Gandul.ro Victor Schwartz.

Citeste si: Fiul lui Radu Mazăre, adevărul despre ce s-a întâmplat în avionul spre România: „Mi s-a spus că nu...”

Citeste si: Vedetă din România, confirmată cu Covid: „S-a panicat”

Roxana Marinescu, primele declarații și imagini de pe patul de spital

Roxana Marinescu s-a infectat cu noul tip de coronavirus după ce a plecat într-o vacanță în Israel și mai apoi în Grecia, alături de soț și de copil. La revenirea în țară Roxana a început să se simtă din ce în ce mai rău, motiv pentru care s-au efectuat teste pentru depistarea coronavirusului. Ea a fost depistată pozitiv, în vreme ce Victor și copilul lor negativ. 

”Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane. Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste pozitive, nu o lasă acasă”, declara la acea vreme Victor Schwartz, pentru Cancan.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate