Fiul lui Radu Mazăre, adevărul despre ce s-a întâmplat în avionul spre România: „Mi s-a spus că nu...”

Ce a pățit fiul lui Radu Mazăre în avionul în care a fost transportat tatăl său în România, pentru a fi dus la penitenciar.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La aproape două zile de când a ajuns în România, fiul lui Radu Mazăre vorbește despre ce s-a întâmplat cu adevărat cu fostul edil al municipiului Constanța.

Radu Mazăre jr a dezvăluit ce a pățit tatăl său în avionul care l-a adus în România. Deși s-au aflat în același avion, escortele nu le-au permis celor doi să vorbească. În plus, Răducu Mazăre a încercat să îi dea o sticlă cu apă tatălui său, însă nu a fost lăsat.

Citeste si: Roxana a ieșit din casa de la Puterea Dragostei? Imaginea care i-a pus pe jar pe fani

Citeste si: Roxana Marinescu, cadou fabulos de ziua ei de naștere! Niciodată nu a fost atât de fericită

Citeste si: Simona Trașcă și-a făcut de cap, în club, cu un bărbat! Imagini WOW

„Nu a fost o experiență foarte plăcută, pentru că nu am putut să vorbesc cu el. Mă mai uitam la el, i-am luat o sticlă de apă să i-o dau, dar mi s-a spus că nu am voie să i-o dau. Au venit stewardesele și au zis ele că se ocupă. Roxana (n.r. concubina lui Radu Mazăre) va depune un memoriu în care va povesti ce i s-a întâmplat tatălui meu în această perioadă. Acest memoriu va ajunge la prim-ministrul din Madagascar", a spus Radu Mazăre junior.

Ce spune fratele lu Radu Mazăre despre măsurile extreme de securitate

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai, susține că fostul primar este total nedumerit de ceea ce i se întâmplă în România din momentul în care a coborât pe scara avionului în România.

„M-a întrebat foarte-foarte nedumerit din ce motiv este atât de multă agitație, așa mare dinamică și expunere către public și către mass-media la acest nivel. Pentru că, îmi spunea el, în toate locațiile în care a ajuns, la penitenciar, la Înalta Curte, în aeroport, spre exemplu, era foarte bine păzit de unități de forțe speciale. Erau luptători cu armanent, cu dotările de rigoare. Și nu înțelegea care este motivul: este el un pericol pentru alții?

Sau, cumva, poate se află el în pericol? N-am știut să-i răspund care este motivul pentru care este înconjurat de trupe speciale când este transportat dintr-o locație în altă. E adevărat că nu i se poate reproșa nimic polițiștilor. Dar, nu înțelegea, pe bună dreptate care este statutul lui: este terorist, este cel mai mare traficant?”, a spus Mihai Mazăre în cadrul unei emisiuni TV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate