Vedete

Roxana, prinţesa Ardealului, se justifică în faţa fanilor Denisei Răducu: ”Nimeni nu o copiază pe Denisa, oameni buni, îmi era colegă, am iubit-o!”

Roxana Rotar a anunţat că va scoate câteva melodii noi, prilej pentru fanii Denisei Răducu să ia foc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Roxana, prinţesa Ardealului, se justifică în faţa fanilor Denisei Răducu: ”Nimeni nu o copiază pe Denisa, oameni buni, îmi era colegă, am iubit-o!”icon photo

Cunoscuta cântăreaţă Roxana Rotar, supranumită ”Prinţesa Ardealului”, va lansa în curând câteva melodii alături de Valencio, unul dintre cei mai buni prieteni şi parteneri de scenă ai regretatei Denisa Răducu. După ce a anunţat că urmează o colaborare care ”va rupe ţara în două”, Roxana a fost asaltată pe internet de critici venite din partea fanilor Denisei Manelista. 

”Nimeni nu o copiaza pe Denisa oameni buni, imi era colega, am iubit-o si o voi pastra in suflet pentru totdeauna! Melodiile in colaborare cu Valencio sunt in memoria ei si pt familia ei! Va iubesc si sper sa intelegeti motivul! Rip Denisa”, a răspuns împăciuitor Roxana Rotar. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune