Roxana și Bogdan Mocanu, cuvinte grele la „Puterea dragostei”: „Punct și la revedere”

Roxana și Bogdan Mocanu și-au aruncat cuvinte grele în ediția din această seară. Ce își reproșează cei doi concurenți.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La scurt timp după ce și-au declarat sentimentele, Roxana și Bogdan Mocanu de la „Puterea dragostei” au început un scandal monstru. Cei doi nu se mai înțeleg deloc, după ce Jador s-a odihnit pe picioarele Roxanei. 

Bogdan Mocanu a luat foc atunci când a văzut imaginile și, extrem de gelos, i-a reproșat acest lucru Roxanei în această seară.

„Vi se pare normal ca un bărbat să stea în poala unei femei? Mie îmi păsa de ce spui tu. Mă cert pentru toată lumea din casa asta și acum arunci și tu cu pietre în mine, trebuie să ai limite. Când duci gelozia, o duci la extrem.

Dacă vrei să îmi demonstrezi mie ceva, abține-te. Mi-ai demonstrat. Cum poți să te complaci? Cum poți să îmi spui mie niște chestii? Ar trebui să îl scoți o dată pe Ricardo în oraș. L-am întors din drum. Am stat și m-am certat cu toți băieții pentru tine”, a spus Bogdan extrem de supărat, în timp ce Roxana i-a răspuns în stilu-i caracteristic:

Citeste si: Pe ce concurenti pariaza fanii „Exatlon” in social media: „Merita trofeul Exatlon”

Citeste si: Mesajul halucinant al fiului Vioricăi Dăncilă în ziua în care Liviu Dragnea aştepta să afle dacă va fi condamnat: “Ucide-i cu bunătate!”

Citeste si: Coşmar pentru Laurenţiu Reghecampf la arabi! După 4 înfrângeri în 5 meciuri, soţul Anamariei Prodan e în pericol să fie demis!

Ești prea supărăcios, lasă-mă. Dacă tu consideri că eu ți-am greșit, la revedere. Tu ești taurul dintre noi doi, băiatule, nu eu. Eu nu mai vreau să vorbesc cu tine. Punct, la revedere. Rămâi cu băieții. Am văzut când s-au bucurat toți. Nu mi se pare greșit să stea cineva pe perna mea. Nu mai avem ce să mai vorbim. Nu îmi cer scuze”, s-a apărat și Roxana.

Jador nu crede că a greșit

Jador se apără și crede că nu a făcut nimic neobișnuit:

„Nu mi s-as părut ceva ieșit din comun. El o ia în brațe pe Simona, nu mi se pare ceva ieșit din comun, avem încredere în lucrurile astea. Eu cu Roxana nu o să avem nimic niciodată. Nu am atins-o nicăieri”, s-a apărat concurentul.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate