Roxana Vancea, nu te aplecaaa!!! Faimoasa de la Exatlon a ieșit în stradă în pantaloni mult prea scurți și... a blocat circulația! VIDEO EXCLUSIV

Prea mult și prea devreme... așa arată Roxana Vancea în imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Roxana Vancea forțează vara fără să se gândească la simțurile amorțite de atâtea luni friguroase ale bărbaților. Adică să ieși în stradă în pantaloni atât de scurți, la final de lună martie... nu se face. Nu mai ești în Dominicană.

fara descriere

Pe scurt, cam asta ar fi povestea! Roxana Vancea și-a făcut un tatuaj pe coapsă și e atât de mândră de el încât își cumpără ”cei mai scurți pantaloni scurți” din lume. Apoi iese transpirată de la sala de fitness, doar cu o geacă scurtă, cu Donald Duck imprimat pe ea. Și, ce credeți că face? Se apleacă! Se apleacă până jos... Nu comentăm mai departe, imaginile vorbesc de la sine (nu are tanga!).

Citeste si: Roxana Vancea, primele declarații după ce s-a operat! Ce a pățit fosta concurentă de la Exatlon

Citeste si: BOMBĂ! Alex Bodi, marele absent de la ziua Biancăi Drăgușanu! Cei doi s-au despărțit de două săptămâni! DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei suferă după Andy! S-a sărutat cu grecul, dar încă e îndrăgostită de fostul și așteaptă ca el să facă primul pas spre ea: „Iubesc doar eu”

Pe Roxana Vancea ați putut s-o vedeți la Exatlon iar dacă vă chinuiți puțin puteți s-o cunoașteți personal la anternamente, pentru că lucrează ca instructor de fitness. Așa, pe surse, se pare că este destul de severă și că la antrenamentele cu ea nu se prea glumește ci se transpiră muuult.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate