Roxana Vașniuc a comis-o! S-a pozat în ipostaze care o pot lăsa fără ce are mai drag

Roxana Vașniuc este, cu siguranță, una dintre cele mai pitorești apariții din showbiz-ul românesc, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului, a impresionat cu aparițiile ei pline de senzualitate și lipsa de inhibiții.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Roxana Vaşniuc este una dintre cele mai îndrăzneţe vedete din showbiz-ul românesc atunci când venea vorba de apariţii în public, ea postând pe contul ei de socializare imagini care mai de care mai fierbinţi, şedinţele foto în ţinute provocatoare sau chiar fără hăinuţe fiind deja o obişnuiţă pentru starletă.

Citeste si: Roxana Vașniuc trece prin coșmarul vieții ei! ”Sunt disperată, nu știu ce să mă mai fac”

Citeste si: Roxana Vaşniuc a primit un tablou! Cum a fost pictată vedeta este de-a dreptul şocant

Citeste si: Minunea asta de fetita cu carlionti e fiica unei celebre blonde din showbiz-ul romanesc! Rose Marie tocmai a implinit trei ani

Doar că, de curând, Roxana vașniuc chiar a comis-o! Astfel, după ce acum câteva luni rămăsese fără contul de Instagram, reușind totuși să îl recupereze de la cei care i l-au ”spart”, Roxana Vașniuc pare decisă să riște să se ”supere” chiar și cu cei care dețin platforma de socializare. Nu de altceva, dar fotografiile pe care le-a postat nu sunt deloc... fără nuditate, focoasa blondă fiind pozată goală pușcă în timpul unor proceduri de înfrumusețare, fiind vizibile amănunte pe care, cel puțin în teorie, ar trebui să le vadă, la lumina lumânărilor, doar iubitul ei, în momente romantice.

fara descriere

În altă ordine de idei, se pare că Roxana Vașniuc nu riscă doar să rămână fără conturile de socializare – chiar ea, care este o împătimită a acestor platforme prin care poate ține legătura cu zecile de miin de fani ai ei – ci își pune în pericol și sănătatea. ”Răcita bocnă după concertul de ieri, dar nu puteam rata programarea”, a notat Roxana Vașniuc în dreptul uneia dintre fotografiile făcute fără picăătură de material textil pe ea. Doar că procedurile de înfrumusețare la care a apelat se bazează chiar pe sistemul de criogenie, adică pe frig... Cum s-ar spune, exact ce i-ar lipsi la o răceală, mai ales că medicii recomandă supa caldă și repaosul la pat... Dar ce știu ei?

fara descriere

Roxana Vaşniuc, viaţă de telenovelă

Viaţa Roxanei Vaşniuc este exact ca scenariul unei telenovele. Totul a început în urmă cu 5 ani, atunci când Roxana l-a prezentat tuturor pe Ionuţ, despre care spunea că este sufletul ei pereche. La acea vreme era în culmea fericirii, mai ales că urmă să-l facă tătic. La scurt timp de la naşterea micuţei Rose, lucrurile au degenerat, iar între cei doi părinţi a izbucnit un adevărat scandal. La aproape un an de la scandal, Roxana Vașciuc şi Ionuţ s-au împăcat, iar acum îşi fac planuri de nuntă şi îşi doresc încă un copil.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate