Rugăciune către Sfânta Parascheva! O spui și te scapă de toate problemele

Rugăciunea care o spui către Sfânta Parascheva și care te ajută să treci peste orice problemă.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Rugăciunea către Sfânta Parascheva
Sfânta Parascheva


In articol:

Sfânta Parascheva este o sfântă venerată în Biserica Ortodoxă Română, dar și în alte biserici de rit oriental. Ziua de pomenire este 14 octombrie, care reprezintă data decesului său, în secolul al XI-lea. Ea este mai cunoscută în popor și ca Sfânta Vineri. Povestea de viață a cuvioasei este una absolut impresionantă și deși nu s-a născut în țara noastră, numele sfintei este foarte popular printre români. 

Rugăciunea către Sfânta Parascheva

Cuvioasa Parascheva este cunoscută pentru vindecările miraculoase și minunile făcute. În data de 14 octombrie, în țara noastră, mii de credencioși se adună la Catedrala Mitropolitană din Iași, acolo unde sunt prezente moaștele sfintei Parascheva. Din cauza pandemiei de coronavirus, pelerinajul de anul acesta a fost anulat. Astfel, mai mulți credincioși nu vor putea merge să se închine și să se roage la moaștele cuvioasei. Mai jos, puteți găsi rugăciunea către Sfânta Parascheva, cea care te va ajuta să treci peste multe probleme din viața ta.

Citeste si: Dosarele COVID-19! Ce a ascuns China şi legătura cu România. Bomba de la CNN - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Rugăciunea către Sfânta Parascheva
Moaște Sfânta Parascheva

"Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis și s-a făcut toată făptura, nu întoarce fața Ta de la noi păcătoșii, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică și înfri­co­șă­toare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre, ce în toată ziua, nenumărate, cu ne­so­co­tință le săvârșim. Noi suntem păcătoși, ne­treb­nici și plini de răutate; iar Tu ești izvorul vieții și al milostivirii. Nu ne lăsa, Doamne! Nu trece rugăciunea noastră, a păcătoșilor, nici ne răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci pentru că nu suntem vrednici a câștiga mi­los­tivirea prin sârguința cea de toate zilele, dă­ruiește-ne-o Tu ca un îndurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugăciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, dăruiește-ne nouă sănătate și viață ferită de toată răutatea și ne întărește cu Duhul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie să slăvim prea­sfânt numele Tău în veci. Amin.", rugăciunea către Sfânta Parascheva. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Află dacă ai energii negative în casa ta, dar și cum poți scăpa de ele. Tot ceea ce îți trebuie în acest sens este un pahar cu apă

Tocmai AU INTRAT BANII! Veste bună pentru toată România. Chiar acum au făcut anunțul

Inna a rupt tăcerea! Va avea avea un copil cu Deliric? Artista a spus totul

Biserica Ortodoxă, reacție dură după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că pelerinajul de Sfântul Dimitrie se anulează!

Ce este acela un acatist și cum ne poate ajuta?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies