Trei fetițe din Bistrița au ajuns în stare gravă la spital! Ce a putut să le facă mama lor

Trei fetițe din Bistrița , în stare gravă din cauza mamei lor. Ce le-a făcut.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Medicii din Bistrița s-au aflat în fața unui caz de-a dreptul șocant, atunci când trei copile au ajuns la spital.

Micuțele din localitatea bistrițeană Coșbuc au ajuns în stare gravă la spital, după ce mama lor a decis să le spele pe cap cu o soluție chimică.

Fetițele cu vârste între 6 și 11 ani au ajuns la Unitatea de primiri Urgențe, iar în primă fază, medicii nu au știut ce se întâmplă cu ele.

Copilele prezentau stări de rău, iar la scurt timp s-a aflat că mama lor, în vârstă de 45 de ani, le-a spălat cu o soluție folosită pentru deparazitarea oilor, după ce fetițele i-au spus că au mâncărimi la nivelul scalpului.

În loc să folosească un șampon obișnuit sau un șampon special împotriva paraziților, femeia a folosit o soluție concentrată, folosită pentru oi. Numai că, la scurt timp, micuțele au început să acuze stare de rău și na fost nevoie de intervenția medicilor.

Una dintre fetițe, în stare critică

„Dispeceratul a recepționat la ora 00:58 o solicitare în localitatea Coșbuc, pentru a asigura asistență la două fetițe la care li s-ar fi făcut rău după o baie. La fața locului a constatat că de fapt este vorba de trei fetițe (circa 6 ani, 8 ani și 11 ani) care au fost spălate pe cap cu o soluție chimică neprecizată. S-au suplimentat forțele de intervenție, iar după măsurile de stabilizare întreprinse la fața locului, fetițele au fost transportate și predate la UPU Pediatrie Cluj Napoca", au explicat reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Bistriţa, potrivit observator.tv.

Cele trei fetiţe au ajuns în stare gravă la spital, iar copila de 8 ani a fost intubată de medici, ea fiind în stare critică.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate