Rusia, mesaj care vizează direct România! Se vorbește despre amenințări și discriminare la adresa rușilor din țara noastră: „Vor fi luate în considerare”

Ambasada Rusiei la București susține cetățenii ruși aflați în România, îndemnându-i să sesizeze orice fel de agresiune care vine la adresa lor.

Autor: Simona Costache

In articol:

Având în vedere contextul actual, europenii s-au împărțit în mai multe categorii, iar cea mai mare dintre acestea își exprimă dezacordul cu privire la acțiunile lansate de Vladimir Putin, ajungând chiar să manifeste acte de rea-voință asupra cetățenilor ruși. În această tabără se încadrează și majoritatea românilor, astfel că există posibilitatea ca cetățenii români să aibă o atitudine neprietenoasă față de cetățenii ruși.

Ambasada Rusiei la București s-a sesizat în acest sens și îi încurajează pe cetățenii ruși să raporteze orice gest de disriminare, afresiune sau amenințare la adresa lor.

Așadar, cetățenii ruși care se află pe teritoriul României dispun de toată susținerea în cazul în care se vor sesiza astfel de plângeri. În acest fel, violența și sentimentul de ură la adresa cetățenilor ruși declanșate din cauza războiului vor fi ținute sub control.

Citeste si: ”Putin pregătește un atac terorist asupra Centralei Nucleare de la Cernobîl” Liderul de la Kremlin ar fi dat ordinul în urmă cu puțin timp. Care ar fi planul rușilor?

„!! ️ În atenția cetățenilor ruși și a compatrioților ruși care trăiesc în România

Citeste si: Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

!! ️ Rugăm cetățenii Rusiei și compatrioților ruși care au fost discriminați pe semne naționale, limbi, culturale, religioase și de altă natură, precum și pe cei care au fost victime ale unor acte violente sau au primit amenințări, să contacteze se. Rvices adresa de e-mail a ambasadei: [email protected]

!! ️ Când aplicați, vă rugăm să indicați numele de familie, numele și cum vă puteți contacta pentru asistență. Toate aplicațiile vor fi luate în considerare în cel mai atent mod”, este mesajul postat vineri, 11 martie, de către Ambasada Rusiei în România, pe pagina oficială de Facebook.

Rusia, mesaj care vizează direct România! Se vorbește despre amenințări și discriminare la adresa rușilor din țara noastră: „Vor fi luate în considerare”

Ambasada Federației Ruse

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Suntem gata să acționăm”. Anunțul făcut de Kamala Harris în România! Mii de militari americani, gata să apere flancul estic

Ministerul Afacerilor Externe, notificat de Ambasada Rusiei în România 

Ministerul Afacerilor Externe a primit o notificare din partea Ambasadei Rusiei în Romnia prin intermdiul căreia s-a sesizat încălcarea drepturilor cetățenilor ruși aflați în România, cerându-se, de asemenea, explicații în acest sens.

„Ministerul Afacerilor Externe confirmă primirea unei Note verbale din partea Ambasadei Federației Ruse la București (înregistrată la MAE la data de 2 martie), prin care aceasta din urmă informează asupra unor „acțiuni nefondate” nespecificate prin care s-ar fi încălcat „drepturile sociale și de proprietate” ale unor cetățeni ai Federației Ruse rezidenți în România.

Ambasada solicita MAE luarea de măsuri pentru încetarea și prevenirea acestor acțiuni. Nota în cauză nu prezintă caracteristicile unei note de protest”, este confirmarea venită din partea MAE.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! A renunțat la pupitrul știrilor și a mers în inima războiului, să relateze în direct! Christian Sabbagh, mărturii terifiante despre evenimentele la care a fost...

Ce a avut să le spună o mamă din Ucraina, românilor care au sărit în ajutorul refugiaților! S-a lăsat cu lacrimi: ”Nu m-am gândit niciodată că într-o țară străină...”

Valeriia Voitko, reprezentanta Ucrainei la Românii au Talent, sezonul 12. Concurenta: ”Când am plecat de acasă era Ucraina și când m-am întors s-a făcut Rusia”

Zodiile ferite de probleme în anul 2023. Leii își vor rezolva problemele financiare

Adevărul despre Maria Ciobanu. E cumplit! Ce s-a întâmplat cu ciorcârlia României

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Putin va fi înlăturat. Este știrea momentului în toată lumea

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies