Rusu de la Puterea Dragostei i-a declarat război lui Tzancă Uraganu din cauza Roxanei, Prințesa Ardealului! Ce propunere i-a făcut lăutarul i-a lăsat mască pe cei doi

Rusu, concurent la Puterea Dragostei, îi declarase la începutul anului un ”război” lui Tzancă Uraganu!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

La începutul anului, Florin Rusu, actualul concurent de la Puterea Dragostei, a avut o relație cu Roxana, Prințesa Ardealului, iar dragostea lor cu „năbădăi” au ajuns printre primele titluri ale publicațiilor!

Într-o emisiune de televiziune, unde Florin Rusu fusese invitat alături de iubita lui de atunci, Roxana, Prințesa Ardealului, i-a declarat ”război” chiar lui Tzancă Uraganu!

Întrebat despre Tzancă Uraganu, Florin Rusu nu s-a abținut și a aruncat ”bomba” de la început de an: ”Sincer să vă spun, am o impresie foarte bună ca lăutar, ca artist, despre el, dacă o caută pe soția mea nu-mi convine, nici lui nu cred că i-ar conveni și nici nu i-ar plăcea, nu? Da, viitoarea soție, urmează”.

Citeste si: "Rușinică mare!" Cum a fost surprinsă o concurentă de la Puterea Dragostei în timp ce camerele erau asupra ei: "O luase mâncărimea"

Citeste si: Filmare video! Scandal monstru între concurentele de la Puterea Dragostei, în backstage! De la ce a pornit totul

Citeste si: Rusu, prima reacție după ce a fost acuzat că a cerut-o de soție pe Roxana, Prințesa Ardealului înainte să vină la Puterea Dragostei

”Tu ești de un an de zile cu Roxana. Aveți o relație, urmează să vă căsătoriți”, a spus prezentatoarea tv.

”O relație frumoasă, chiar foarte frumoasă. Urmează să o cer de nevastă. Poate chiar aici”, a spus Florin Rusu.

”Ai observat că o sună Uraganu?”, a întrebat prezentatoarea tv.

”Am observat și sincer să vă spun. Am dat curs lucrurilor să curgă de la sine. Sunt o fire mai calmă și am zis să văd până merge acest lucru”, a continuat concurentul.

”Eu am o propunere! Ca să nu ne mai certăm și să nu mai avem nicio discuție, hai să o întrebăm cu cine vrea să rămână”, a spus Tzancă Uraganu.

”Eu cu Florin vreau să rămân, e iubirea vieții mele, stau cu el deja de un an de zile. Chiar dacă suntem la început, măcar nu m-a mințit”, a spus Roxana.

”Uraganu o iubea în felul lui”, a completat Rusu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate