S-a aflat abia acum! O nouă vedetă de la ”Te cunosc de undeva” a fost infectată cu COVID-19! Totul s-a ținut în mare secret

Un alt șoc la Te cunosc de undeva! Cristi Iacob a fost infectat cu COVID-19, dar până acum nu s-a aflat nimic

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Cristi Iacob a fost infectat cu COVID-19!


In articol:

Cristi Iacob a fost infectat cu COVID-19! În urmă cu o lună, o bombă de presă a explodat la Antena1! Mai multe vedete din show-ul ”Te cunosc de undeva” s-ar fi infectat cu COVID 19, astfel că filmările au fost imediat sistate, iar primul nume care a fost adus în discuție a fost cel al lui Marcel Pavel.

Cristi Iacob a fost infectat cu COVID-19!

Cristi Iacob a fost infectat cu COVID-19! La fel și Marcel Pavel!

În vârstă de 64 de ani, Marcel Pavel a fost diagnosticat ca purtător al virusului SARS-CoV-2 și imediat a fost internat la Institutul ”Matei Balș” cu simptome specifice bolii COVID-19. Îndrăgitul cântăreț suferise inițial de o sinuzită, fiindu-i afectate căile respiratorii superioare, apoi a dezvoltat și o dublă pneumonie, conform declarațiilor sale.

Citeste si: Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu se mai fillmează! Marcel Pavel s-a vindecat de noul coronavirus, însă ce altă vedetă din show trebuie să își revină acum după infectarea cu COVID 19?

Citeste si: Detalii neștiute despre infectarea lui Marcel Pavel cu COVID-19! Ce se întâmplă în aceste momente cu el în spital! ”S-a simțit foarte rău săptămâna trecută! A vrut să ia antibiotice”

Citeste si: Ozana Barabancea este infectată cu noul coronavirus?! „Se află deja la spital!”

Cristi Iacob a fost infectat cu COVID-19!

Cristi Iacob a fost internat în spital! ”A fost tratat corespunzător”

Cristi Iacob a fost infectat cu COVID-19! La scurt timp de la aflarea veștii că Marcel Pavel are coronavirus, o serie de alte personalități din emisiune sau din televiziune, intrate în contact cu artistul, au fost suspecte sau chiar au fost afectate de COVID 19. Pe listă s-au regăsit vedete precum Ozana Barabancea, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Adriana Trandafir sau… prezentatorul Andrei Ștefănescu, fiecare afectați mai mult sau mai puțin, dar internați și izolați. Recent, un alt nume s-a alăturat pe listă, deși până acum nu s-a știut nimic. Este vorba despre actorul Cristi Iacob, unul dintre cei mai îndrăgiți jurați, cel care ar fi contactat boala, dar despre care nu s-a vorbit deloc până în acest moment. ”El a fost internat o perioadă, și tratat corespunzător. Din fericire, acum, se simte bine și nu mai are nici măcar o problemă”, au dezvăluit surse din formatul de divertisment pentru WOWbiz.ro

Juriul de la Te cunosc de undeva

Cristi Iacob a fost infectat cu COVID-19! Filmările nu s-au reluat deocamdată la ”Te cunosc de undeva”

Cristi Iacob a fost infectat cu COVID-19, însă acum el este în stare bună. Cu toate acestea, filmările la show-ul de transformare a vedetelor și-a închis porțilei șefii producției au luat decizia de a întrerupe înregistrările pentru o perioadă de timp nedeterminată. Marcel și Ozana s-au vindecat, starea lor de sănătate fiind în acest moment una bună. ”Ei pot începe să filmeze, nu mai reprezintă niciun pericol, în plus, nu mai există nici din partea lor vreo problemă de alt gen”, au dezvăluit persoane apropiate, care însă susțin că, deocamdată, revenirea pe platou nu s-a produs. Mai trebuie să se vindece complet și Adriana Trandafir. Ea săptămâna trecută încă era internată. Acum, starea ei este OK. Să sperăm că se va întoarce și ea rapid și totul va reintra în normal, iar show-ul se va filma!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate