S-a descoperit clona lui Nicolae Guţă, care a filmat un videoclip în parcul Cişmigiu! Fanii cred că Vali Guţă este un copil de-al manelistului, pe care nu l-a recunoscut! VIDEO

Fanii au aflat că s-a descoperit clona lui Nicolae Guţă, un cântăreţ care şi-a luat numele de Vali Guţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Prin arhivele internetului s-a descoperit clona lui Nicolae Guţă. Este vorba despre Vali Guţă, un cântăreţ care a vrut să se remarce acum mai bine de 10 ani, încercând să-l copieze la celebrul manelist, căruia îi seamănă destul de bine. (vezi cum s-a îmbrăcat Nicolae Guţă ca Ştefan cel Mare )

S-a descoperit clona lui Nicolae Guţă: "Seamănă rău cu tine în tinereţe”

Vali Guţă, îmbrăcat la costum şi cu mustaţă ca a originalului Guţă, a filmat un videoclip în Parcul Cişmigiu, descoperit acum de fanii manelistului.“Probabil că e vreun copil de-al tău, Guţă, nerecunoscut de tine. Oricum, seamănă rău cu tine în tinereţe”,a postat un admirator al lui Guţă.

S-a descoperit clona lui Nicolae Guţă: "Ce să zicem, copia nu are valoare”

Recent, s-a descoperit clona lui Nicolae Guţă. “Copiatori toţi! Dar nici unul nu are habar cum cântă Nicolae Guţă! Ei cred că strâmbă puţin din gură şi gata!...Guta e doar unul! Ce mă deranjează la unii e că folosesc numele lui Guţă...Ce să zicem, copia nu are valoare”, au reacţionat fanii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Narcisa Guţă a arătat tuturor ce au primit ea şi fiul ei de la Moş Nicolae! Internauţii au început să o înjure: "Alţii nu au ce mânca şi tu..."

Nicolae Guţă a împlinit 51 de ani, iar băiatul său l-a emoţionat până la lacrimi: ”Eşti cel mai grozav om din viaţa mea şi un tată cum nu am mai văzut la nimeni!”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Nenorocirea care va lovi crunt România! Greşeala imensă a Guvernului. Totul este o minciună

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Taxa ascunsă pe care o ia CNAS românilor. Dezvăluirile sunt revoltătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies