Vedete

S-a despărţit fiica lui Sile Cămătaru de soţul ei? Rebecca a şters toate pozele cu Ninel Moxu!

Mulţi se întreabă dacă s-a despărţit fiica lui Sile Cămătaru de soţul ei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mulţi ştiu dacă s-a despărţit fiica lui Sile Cămătaru de soţul ei. Rebecca s-a măritat, în octombrie 2017, cu iubitul ei, Ninel Moxu, fiul unui bun prieten de-al tatălui ei. De atunci, cei doi au fost nedespărţiţi în vacanţe şi la evenimentelele la care erau invitaţi, postând zeci de fotografii care-i înfăţişau împreună, în ipostaze tandre.

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru a călărit un elefant în Sri Lanka! Nicoleta a participat la un safari! VIDEO

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru şi-a construit un bloc în Bucureşti! Vezi cum arată apartamentele scoase la vânzare de Nicoleta!

Citeste si: Dani Mocanu, tatuaj pentru Sile Cămătaru! Ce gest a făcut manelistul pentru controversatul interlop

S-a despărţit fiica lui Sile Cămătaru de soţul ei. Rebecca şi Ninel nu au lămurit situaţia

De aproape 3 luni, cei doi nu au mai pus poze în care apar unul alături de celălalt. Mai mult, de pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut toate fotografiile din trecut în care ei apăreau împreună, motiv pentru apropiaţi să se întrebe dacă nu cumva s-au despărţit, dar cei doi nu au oferit, încă, vreun răspuns. (vezi cum arată calul pe care fiul lui Sile Cămătaru vrea să îl schimbe cu un Mercedes)

S-a despărţit fiica lui Sile Cămătaru de soţul ei. Tatăl Rebeccăi se află la închisoare 

Se poate specula dacă s-a despărţit fiica lui Sile Cămătaru de soţul ei. Tatăl Rebeccăi se află la închisoare de la finalul lui 2017, interlopul fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

Galerie foto