S-a făcut expertiza! Ce au stabilit medicii în cazul femeii acuzate că și-ar fi ucis cei trei copii imediat după ce i-a adus pe lume

Medicii psihiatri au făcut expertiza în cazul femeii din Poiana Negrii, județul Suceava.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O femeie din Poiana Negrii, Suceava, mamă a trei copii și inginer la o multinațională, ascundea un secret îngrozitor. Vecinii au alertat Poliția după ce au văzut-o pe femeie fără burtă și fără copil, deși știau că era însărcinată. Așa a ieșit la iveală faptul că ea și-a ascuns bebelușul viu într-un sac și l-a îngropat în curte.

Polițiștii criminaliști au dus-o pe femeie la audieri, unde ea ar fi recunoscut că și-a ucis copilul nou-născut, dar și faptul că nu era singura crimă. Ea mai îngropase alți doi bebeluși în curta casei. Motivul ar fi fost faptul că avea deja trei copii și nu își mai dorea alții.

Ce au descoperit specialiștii la expertiza psihiatrică

„În cauză a fost efectuată o expertiză medico-legală psihiatrică, iar comisia de expertiză a concluzionat că fapta a fost comisă cu discernământ critic prezent. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale. Având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză, însă, pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică”, se arată în comunicatul emis în acest caz.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate