Dan Negru, următorul candidat la alegerile prezidențiale? „Ceilalți sunt niște bufoni de umplutură”

Dan Negru i-a întrebat pe fanii de pe Facebook dacă ar trebui să fie următorul candidat la alegereile prezidențiale.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Dan Negru este unul dintre cei mai cunscuți prezentatori de televiziune din România. Își ține viața privată departe de ochii curioși ai presei, deși el se bucură de multă popularitate în rândul românilor. În plus, nu se ferește să-și spună părerile, chiar când îi critică pe cei din jur.

Recent, Dan Negru a glumit întrebându-și fanii prin intermediul rețelelor de socializare dacă ar trebui să candideze și el pentru postul de președinte al României.

„Ia să candidez și eu!? Ca să fie comicărie maximă?? Sunt 23 de candidați la președinție! Mai mulți decât revelioanele mele? În afară de ăia doi-trei care contează, ceilalți sunt niște bufoni de umplutură care fac deliciul prin declarații tâmpite. Așa a fost mereu in ultimii 30 de ani: Vindecătorul Mudava, Raj Tunaru, printul Lambrino, Lia Roberts… O țară de șefi, președinți și lideri… Bă, da la vâsle mai dă cineva? #tuvangură”, a scris Dan Negru pe contul de socializare.

fara descriere

În dreptul textului, Dan Negru a publicat și o fotografie care i s-a părut reprezentativă pentru situația de la noi din țară.

Citeste si: Legătura secretă dintre Alex Bodi şi Mario Iorgulescu! Soţul Biancăi Drăguşanu e "frate" cu Mario, cu care s-a distrat în club înainte de accidentul rutier! FOTO

Citeste si: Logodnicul a transmis un mesaj dureros pentru Alina, tânăra care s-a aruncat de pe podul Agigea cu nici o săptămână înainte de nuntă

Citeste si: Nicu Alifantis, anunț dureros: ”După atâția ani, Alifantis a rămas singur. Cât se poate de singur!”

Dan Negru, următorul candidat la alegerile prezidențiale?

Ulterior, pentru a nu crea nicio neînțelegere și pentru a lămuri faptul că nu are de gând să facă acest lucru, el a explicat: „Ei candidez… ! Mi se părut foarte haios că sunt 23 de candidaţi, mai mult decât Revelioanele mele… De-a lungul anilor, eu am prins, am avut mulţi candidaţi la prezidenţiale”, a spus Dan Negru într-o emisiune de televiziune.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate