S-a finalizat partajul între Monica Gabor și Irinel Columbeanu, la 10 ani de la divorț! Cu ce s-a ales iubita lui Mr Pink din bruma de avere pe care o mai are fostul milionar de la Izvorani? EXCLUSIV

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au făcut partajul, la 10 ani de la divorț. Cei doi și-au împărțit și bruma de avere pe care milionarul încă o mai deținea.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Monica Gabor se alege cu un teren, după divorțul de Irinel Columbeanu de acum 10 ani. Parcela respectivă se află în localitatea ilfoveană Ciolpani iar fosta doamnă Columbeanu va primi respectivul imobil în natură, conform unei decizii luate marți, 9 noiembrie, de Judecătoria Buftea.

Partajul soților Columbeanu, cerut de o firmă la care Irinel are datorii

Irinel Columbeanu rămâne și el cu un teren, în aceeași localitate, care însă, cel mai probabil, va fi scos la licitație pentru a acoperi o datorie pe care milionarul o are de peste un deceniu, de pe vremea când încerca să producă celebrul columbeanit.

Citeste si: Monica Gabor și Mr. Pink, apariție după zvonurile despărțirii! Ipostaza în care au fost surprinși

Partajul foștilor soți Columbeanu a fost cerut în instanță de o companie furnizoare de materiale de construcții, care l-a aprovizionat pe Columbeanu la fosta lui fabrică. Firma respectivă, aflată la rândul ei în insolvență, a cerut recuperarea unei datorii inițiale de aproximativ 150.000 de euro, însă a fost refuzată până acum din cauza faptului că bunurile obținute de Irinel în timpul căsătoriei cu Monica nu au fost niciodată supuse unui partaj, așa că oficial, acestea aparțineau și acesteia.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, pe vremea când arunca cu milioane

Lucrurile s-au schimbat acum, după ce instanța a acceptat cererea de partaj și a împărțit terenul din Ciolpani în două: o parte pentru Irinel și alta pentru Monica. Hotărârea Judecătoriei Buftea nu este, totuși, una definitivă și poate fi atacată cu apel în 30 de zile de la comunicare.

Irinel Columbeanu a avut 50 de terenuri în Ilfov

Irinel Columbeanu a cumpărat, în perioada în care investea în imobiliare, peste 50 de terenuri în Ciolpani și Snagov, pe care însă le-a pus garanție la împrumutul de 7 milioane de euro pe care l-a făcut pentru a-și finanța afacerea cu ciment. După ce aceasta a intrat în faliment, terenurile lui Irinel au fost confiscate de bancă și scoase la licitație.

Au mai scăpat doar câteva care au fost achiziționate în timpul căsătoriei cu Monica.

Monica Gabor

Monica Gabor s-a ales cu un teren

Citeste si: Irinel Columbeanu s-a iubit cu o prințesă adevărată! Cum a ratat fostul milionar șansa de a intra într-o familie de nobili?

”Admite cererea de chemare în judecată. Dispune ieşirea din indiviziune a pârâţilor cu privire la terenul situat în Com. Ciolpani..., având număr cadastral..., înscris în Cartea funciară nr... a U.A.T. Ciolpani (provenită din cartea funciară de pe hârtie cu nr....). Atribuie în natură pârâtului Columbeanu Adrian-Irinel Lotul nr. 1 prevăzut în Raportul de expertiză tehnică judiciară în specialitatea topografie, întocmit de către dl. expert C. D., aflat la filele 233-246 din dosar. Atribuie în natură pârâtei Gabor Monica Lotul nr. 2 prevăzut în Raportul de expertiză tehnică judiciară în specialitatea topografie, întocmit de către dl. expert Cozma Dorin, aflat la filele 233-246 din dosar”, se arată în decizia de marți a instanței.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul Romaniței Iovan și-a întrecut mama la înălțime. Albert Iovan are 15 ani și visează să devină pilot de raliuri: "Mama mă înțelege foarte bine"

Cum ar fi început, de fapt, relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink! Puțini știau aceste lucruri: „Mi-a promis că...”

Cum se înțeleg, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor după divorț! „Doi foști soți ce au...”

Horoscop 5 Decembrie 2021: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies