Stiri

S-a inecat pe plaja, in groapa de nisip pe care chiar el o sapase! Tragedie pe litoral

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


S-a inecat pe plaja, in groapa de nisip pe care chiar el o sapase! Tragedie pe litoralicon photo
 
Un baiat s-a inecat pe o plaja din Franta, in groapa pe care o sapase chiar el in nisip. 
 
Ce a inceput ca o joaca s-a transformat rapid intr-o tragedie, pentru ca fluxul marii l-a prins in groapa, iar nisipul l-a prins ca intr-o menghina, fara vreo sansa de scapare.
 
Potrivit presei franceze, tanarul de 21 de ani a murit chiar sub ochii bunicului sau, care incerca disperat sa-l traga din groapa.
 
 
N-a mai putut, riscand sa moara si el inecat. Ceilalti oameni de pe plaja au intervenit la tipetele de disperare ale batranului, insa a fost prea tarziu, potrivit observator.tv.
 
Tragedia a avut loc pe plaja La Barbatre, a insulei Noirmoutier.
 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune