S-a zis că ar fi despărțiți, dar adevărul e altul! Așa s-au afișat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și soțul ei se iubesc foarte mult, iar acest lucru se poate observa din comportamentul lor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Gurile rele au tot spus că sexy-impresara Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, s-ar fi ”despărțit”, însă realitatea este cu totul alta! Recent, cei doi au postat pe rețelele de socializare o imagine în care apar foarte fericiți împreună, zâmbitori, într-un cadru de vis. Anamaria Prodan chiar a notat în dreptul imaginii o inimioară roșie, semn că iubirea există! Chiar și-așa, a existat o persoană care să îi comenteze impresarei la fotografie, pe internet.

”Ana, parcă nu mai ești așa lipită de soțul tău cum erai, mie îmi place mult de voi, dar cred că distanța își spune cuvântul!”, a spus aceasta.

Citeste si: Bianca Rus, pe urmele Prodancei! Solista a purtat o rochie transparentă la un eveniment FOTO

Citeste si: Termen decisiv pentru Simona Gherghe! Prezentatoarea tv află pe 24 iunie dacă scapă basma curată dintr-un proces pe care l-a pierdut în primă instanță EXCLUSIV

Citeste si: Mobila Stelei Popescu, vândută cu peste 20.000 de euro! Cine a cumpărat fotoliul preferat al artistei

Anamaria Prodan și-a mințit mama când se afla pe patul de moarte?

„Pentru că în familia noastră oamenii nu mor! E un ciclu firesc, ei rămân lângă noi, numai că nu mai sunt cu carcasa, dar sufletul este în permanenţă lângă noi! La noi în familie, nimănui nu i-a fost frică de moarte. (...) Toată viaţa eu am avut o relaţie specială cu mama, chiar dacă nu am avut-o de mică lângă mine. Eu când am avut accidentul de maşină, în secunda aceea, în momentul impactului, mama mă suna că a simţit că s-a întâmplat ceva. Nişte chestii din astea incredibile… Mama e cu mine, aici, acum. Este lângă mine în permanenţă. Acum, mai mult ca înainte! Că acum poate fi!”, a spus Anamaria Prodan.

“Mama ştia că se va duce. Mama era un om cult, dar nu i-am spus niciodată ce boală are, nu a avut acces la dosar. Dar eu nu pot să cred că ea dormea aşa liniştită şi spunea nu am doar o răceală! Nu. Numai că a avut foarte mare încredere în mine şi a sperat probabil că o să o salvez. Eu, vorbind ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. O luam repede. Plus că nu a avut nimeni acces lângă ea, nimeni nu a putut să vină”, continuă Anamaria Prodan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate